Samen brengen wij de zin in de zorg met

Apothekersassistenten

Het recept voor een gezonde carrière:
Een baan waarbij je met zin naar je werk gaat. 

Banner AA website
AA 8

Werken + Ontwikkelen

Je bent gediplomeerd apothekersassistent, maar ben je ook gemotiveerd jezelf verder te ontwikkelen? Wij zorgen dat jij je kennis en talenten kunt inzetten op een manier die past bij jouw werkwensen, zodat je met zin naar je werk gaat. Daarnaast volg je een persoonlijk ontwikkelprogramma met coaching, training en veel aandacht voor teamsupport en vitaliteit. Zo sta jij als apothekersassistent sterker in je werk en breng je samen met ons de zin in de zorg. 

Meer weten over onze vacatures?

Check direct of er een vacature voor jou bij zit. 

TalentCare Illustratie RGB icoon doelgroep apotheker wit
Illustraties website 4

TalentCare Academy

Kom werken bij TalentCare en volg ons Care4Life ontwikkelprogramma met veel aandacht voor persoonlijke groei, vakverdieping en werkgeluk.

Welkom bij de Care-community!

AA 9

Care4Life programma

Bij TalentCare volg je het Care4Life programma via onze Academy, waarin je jezelf beter leert kennen, je mentale weer- en wendbaarheid vergroot en leert hoe je de kracht van communicatie en samenwerking gebruikt om een positieve impact op de werkvloer te maken.

Wat betekent dit voor jou?

AA 7
Illustraties website 12

Do you CARE?

Doe de test en binnen 3 minuten weet je wat Care4Life voor jou betekent. 

Alle pluspunten op een rij

AA 10

Vacatures

Werken bij TalentCare is werken aan je ontwikkeling via ons Care4Life ontwikkelprogramma.

Apothekersassistent

Allround Apothekersassistent

Werken én ontwikkelen doe je bij TalentCare. We zorgen voor de perfecte aansluiting van relevante werkervaring als Apothekersassistent op jouw persoonlijke ontwikkeling....

Veelgestelde vragen

Wij zijn ervan overtuigd dat werken vanuit je talent essentieel is om werkgeluk, zingeving en zinvol werk te kunnen doen. Ons Care4Life programma vormt dé essentiële begeleiding om iedereen in de zorg, van student, tot assistent, tot manager, tot specialist, hierbij te helpen. Voor iedere doelgroep op een andere manier. Door middel van persoonlijke, professionele, sociale en vitale ontwikkeling dragen wij bij aan werken in de zorg wat weer zin geeft! Meer informatie over het Care4Life programma vind je hier.

Vanuit TalentCare ontvang jij alle ruimte om je te ontwikkelen. Je werkt op verschillende werkplekken tijdens jouw persoonlijke ontwikkeltraject. Daarbij word je gekoppeld aan een ervaren Manager Zorgverleners die jou hierbij begeleidt en ondersteunt. Zij snappen waar jij als apothekersassistent tegenaan kunt lopen tijdens jouw belangrijke baan in de apotheek.

Wij werken samen met verschillende apotheken door heel Nederland. Apothekersassistenten kunnen bij TalentCare werken in openbare apotheken, ziekenhuisapotheken als ASP assistent, in poliklinische apotheken en instellingsapotheken.

De periode dat een apothekersassistent bij TalentCare op een werkplek zit, kan erg verschillen. Dit varieert van 3 tot 12 maanden.

Deze beantwoorden wij natuurlijk wel graag! Stuur je vraag naar werkenbij@talentcare.nl of neem contact op met Zorgcoördinator Marjon Kool (06 43292701).

Marjon rond 200
Marjon Kool
Zorgcoördinator

Meer weten?
Neem direct contact met mij op!

Ik ben benieuwd naar jouw wensen en vertel je graag meer over werken bij TalentCare!