Duurzame inzetbaarheid

Duurzame inzetbaarheid

Best practices van Great Place To Work en TalentCare

Duurzame inzetbaarheid is niet te vangen in één beleidsprogramma. Het draait om het hebben van een duidelijke visie. Maar ook om het creëren van een cultuur waarin iedereen op een gezonde manier het beste uit zichzelf haalt. De basis hiervoor? Vertrouwen.

In deze paper delen Evi van Zanten (Happiness Manager bij TalentCare) en Eva Brandel (Customer Success Manager bij Great Place to Work) hun ervaringen op het gebied van duurzame inzetbaarheid in coronatijd. Ter inspiratie delen Eva en Evi beide meerdere best practices op basis van hun kernwaarden.

Best Practices

Bekijk hieronder de Best practices paper die wij hebben gepubliceerd in samenwerking met Great Place To Work.

Best Workplace NL

In 2021 behaalden wij in de categorie ’50 tot 200′ medewerkers de 1e plaats op de lijst van Best Workplaces 2021 in Nederland. Een erkenning voor onze inspanningen om elke dag een betere werkgever te zijn voor al onze collega’s. Goed werkgeverschap vormt wat ons betreft de basis voor de positieve impact die wij in de zorg willen maken. Met deze certificering hopen wij ook andere (zorg)organisaties te inspireren om een Great Place To Work te worden. Want alleen samen kunnen we de zorg beter maken.

Deze lijst van Best Workplaces wordt jaarlijks samengesteld op basis van onderzoek van Great Place to Work. Great Place to Work Nederland onderzoekt de mate van vertrouwen, trots en plezier binnen organisaties. Op basis van de antwoorden van medewerkers op een vragenlijst van 60 stellingen en de evaluatie van het werkgeversbeleid, doet een organisatie mee voor de lijst.  De hoogst scorende organisaties worden erkend middels de titel Best Workplace.

Over Great Place to Work

Al 35 jaar helpt Great Place to Work organisaties met het vergroten van vertrouwen op de werkvloer: het meest fundamentele element van een succesvolle organisatie. Op basis van onafhankelijk onderzoek geeft Great Place to Work inzicht in de beleving van medewerkers, de manier van samenwerken én het leiderschap binnen een organisatie. Jaarlijks doen wereldwijd 7.000 organisaties mee aan dit onderzoek, die gezamenlijk circa 12 miljoen medewerkers representeren. Daarmee is het onderzoek het grootste in zijn soort.

Evi van Zanten
Happiness Manager

Meer weten?
Neem direct contact met mij op!

Laat geen moment onbenut om persoonlijke aandacht te geven aan collega’s. Voor ons is dat één van de sleutels tot werkgeluk. Dat begint al bij het eerste contact, nog vóór dat iemand in dienst is.