TalentCare behoort tot de Best Workplaces 2021 in Nederland

Best workplaces NL 2021

(Bussum), 8 juni 2021 – TalentCare heeft in de categorie ’50 tot 200′ medewerkers de 1e plaats behaald op de lijst van Best Workplaces 2021 in Nederland. De lijst is samengesteld op basis van onderzoek van Great Place to Work.

Great Place to Work Nederland onderzoekt de mate van vertrouwen, trots en plezier binnen organisaties. Op basis van de antwoorden van medewerkers op een vragenlijst van 60 stellingen en de evaluatie van het werkgeversbeleid, doet een organisatie mee voor de lijst.  De hoogst scorende organisaties zijn vandaag erkend middels de titel Best Workplace.

Over TalentCare

TalentCare is een zorgorganisatie met zorgverleners verspreid door heel Nederland. Onze zorgprofessionals zijn talentvolle artsen en verpleegkundigen met de ambitie om het zorgsysteem te verbeteren. Zij behandelen en verplegen patiënten in de eerste en tweede lijn en volgen tegelijkertijd via onze WeCareAcademy een persoonlijk ontwikkelprogramma. Wij zorgen ervoor dat ze dat zorgeloos kunnen doen! In een functie die past bij hun wensen en doelen, met oog voor een gezonde werk-privébalans en goede begeleiding. Samen werken we aan de best mogelijke zorg met persoonlijke aandacht.

Stefan Ottenbros, directeur en oprichter TalentCare: “Wij zijn enorm trots op het behalen van de 1e plaats. In de eerste plaats gaat onze dank uit naar alle medewerkers van TalentCare. Zonder hen was dit niet gelukt. Wij hebben de ambitie om de beste werkgever in de zorg te zijn. Over vijf jaar willen we dagelijks op 800 werkplekken de zorg verbeteren. Daar doen we elke dag onze uiterste best voor door onze collega’s met persoonlijke aandacht te benaderen en onszelf te blijven ontwikkelen als zorgorganisatie. Goed werkgeverschap vormt wat ons betreft de basis voor de positieve impact die wij in de zorg willen maken. Met deze certificering hopen wij dan ook andere (zorg)organisaties te inspireren om óók een Great Place To Work te worden. Want alleen samen kunnen we de zorg beter maken.”

Over Great Place to Work

Al 35 jaar helpt Great Place to Work organisaties met het vergroten van vertrouwen op de werkvloer: het meest fundamentele element van een succesvolle organisatie. Het onderzoek van Great Place to Work geeft inzicht in de beleving van medewerkers, de manier van samenwerken en het leiderschap binnen een organisatie. Jaarlijks doen wereldwijd 7.000 organisaties mee aan dit onderzoek, die gezamenlijk circa 12 miljoen medewerkers representeren. Daarmee is het onderzoek het grootste in zijn soort.

René Brouwers, directeur Great Place to Work Nederland: “In heel veel opzichten moet 2020 natuurlijk het liefst snel vergeten worden, laten we eerlijk zijn. Mijn hart gaat uit naar alle mensen en organisaties die als gevolg van Covid zo enorm geraakt zijn. De andere kant is dat vanuit het oogpunt van goed werkgeverschap, 2020 juist ook zo ontzettend veel moois heeft gebracht. De digitale wereld waar iedereen opeens op een andere plek zat vroeg om hele heldere communicatie, enorm goed luisteren, signalen goed herkennen, vaker contact opzoeken en bovenal veel meer aandacht voor de persoonlijke situatie van de medewerker. Dit is de manier om als leider, team en organisatie succesvol te blijven. Leiders, die ergens nog twijfel hadden dat vertrouwen de basis is van een goede samenwerking, hebben moeten inzien dat ook zij moesten veranderen. Deze 37 Best Workplaces laten zien dat ook in tijden van crisis het centraal stellen van je mensen rendeert. Deze waardering krijgen zij van hun eigen medewerkers en laten zij zien in de manier waarop zij hun werkgeverschap inkleuren.  

Kijk op www.greatplacetowork.nl voor meer informatie over het onderzoek.

Voor meer informatie over TalentCare kunt u direct contact opnemen met Evi van Zanten (Happiness Manager TalentCare) via mail (e.vanzanten@talent-care.nl) of telefoon (06-11463711).

Evi van Zanten
Happiness Manager

Meer weten?
Neem direct contact met mij op!

Laat geen moment onbenut om persoonlijke aandacht te geven aan je medewerkers. Voor ons is dat één van de sleutels tot werkgeluk. Dat begint al bij het eerste contact, nog vóór dat iemand in dienst is.