Samen is beter

Dat zie je terug in onze cultuur. We zijn betrokken bij onze zorgverleners en elkaar. Samen werken we doelgericht aan persoonlijke ontwikkeling en resultaatgericht aan zorgverbetering. En werkplezier vinden we net zo belangrijk!

Banner cultuur website

Hier staan wij voor

Samen

Een constructieve samenwerking met collega’s, bestuurders en patiënten. Samen kom je verder, weet je meer, sta je sterker en heb je meer plezier.

Betrokken

Betrokken, behulpzaam en bevlogen. Zo gaan we met elkaar om en doen we ons werk. Met aandacht en zorg voor de ander, onszelf en onze omgeving.

Ondernemend

Vastberaden actief bij te dragen aan zorgverbetering. Met persoonlijk leiderschap, resultaatgerichtheid en doe-kracht. Kansen signaleren en durven handelen.

Ontwikkelgericht

We willen zorgverleners en zorgorganisaties in hun kracht zetten. Met persoonlijke ontwikkeling en goed werkgeverschap. Gericht op  gezamenlijke vooruitgang.

Care-cultuur

We zijn een organisatie voor en door zorgverleners. Wij komen zelf uit de praktijk en weten wat er speelt op de werkvloer. We willen zorgverleners (weer) in hun kracht zetten. Daarom zetten we ons in voor een veilige inclusieve werkcultuur waar jij jezelf kunt zijn, waar we elkaar durven aanspreken op gedrag en waar een leergierige houding en zelfreflectie belangrijker zijn dan een foutloze reputatie. Succesvol en plezierig samenwerken vraagt om sensitieve communicatie, wederzijds respect en een open mind. Onze cultuur is de basis voor ons succes!

Cultuur 2
Illustraties website cultuurboek

Bekijk ook ons cultuurboek

Onderdeel worden van onze cultuur?

CompositeLayer 1 1
Evi van Zanten rond
Evi van Zanten
Happiness Manager

Meer weten?
Neem direct contact met mij op!

Ik vertel je graag meer over de cultuur binnen TalentCare!