Samen brengen wij de zin in de zorg met

HBO Verpleegkundige

Betere zorg begint bij bevlogen zorgverleners
die zichzelf willen ontwikkelen. Durf te groeien!

Banner HBO V website

Werken + Ontwikkelen

De zorg heeft jouw toewijding en talenten hard nodig. Maar we snappen goed hoe veeleisend en intens het vak soms is. Daarom bieden we je bij TalentCare naast een baan ook coaching en trainingen in een persoonlijk ontwikkelprogramma, afgestemd op jouw ontwikkelwensen en met veel aandacht voor teamsupport en vitaliteit. Zo sta je als verpleegkundige een stuk steviger in je schoenen en ga je voor maximaal werkplezier.

HBO V 1
HBO V 5

Meer weten over onze vacatures?

Check direct of er een vacature voor jou bij zit. 

Care4Life programma voor verpleegkundigen

Wat betekent dit voor jou?

Zin in de zorg

Onze missie in om samen de zin in de zorg te brengen. Hierbij staan verpleegkundigen centraal. Met zin bedoelen wij: verpleegkundigen die met zin naar hun werk gaan, zingeving ervaren en zinvol werk uitvoeren. Dit meten wij met onze Zindicator! Met de data uit deze Zindicator helpen wij de zorg: met steeds meer data willen wij werkgeverschap voor zorgverleners in Nederlands verbeteren. Daarnaast geeft de Zindicator inzicht in waar jij als zorgprofessional in kunt groeien om met plezier en energie jouw rol als professional uit te voeren.

Illustraties website 12

Heb jij er zin in?

Doe de test en binnen 3 minuten weet je hoe hoog jouw Zindicator is. 

Unieke en succesvolle aanpak

Hoe het werkt?

Als ambitieuze hbo-verpleegkundige wil jij je verder ontwikkelen en ben je bereid is om nieuwe uitdagingen aan te gaan. Jij wil de zekerheid van werk, maar ondertussen ook bouwen aan je toekomst.

 

Bij TalentCare werk je in verschillende zorginstellingen aan een carrousel van opdrachten. Door de afwisselende mix van ‘handen aan het bed’ en coördinerende rollen als casemanager of kwaliteitsverpleegkundige, leer jij de zorg beter kennen en ontdek je je eigen talenten.

HBO V 4
Academy illustratie

TalentCare Academy

Via onze eigen Academy werk je aan vakinhoudelijke versterking en persoonlijke groei. Door je te verdiepen in Persoonlijk Leiderschap en de kracht van samenwerking en communicatie, leer je jezelf beter kennen, krijg je meer zelfvertrouwen en sta je sterker en met meer plezier op de werkvloer.

Alle pluspunten op een rij

HBO V 2

Vacatures

Werken bij TalentCare is werken aan je ontwikkeling via ons Care4Life ontwikkelprogramma.

TalentCareHBO VANIOS 0331

HBO Verpleegkundige Thuiszorg

Werken én ontwikkelen doe je bij TalentCare. We zorgen voor de perfecte aansluiting van relevante werkervaring als HBO verpleegkundige op jouw persoonlijke ontwikkeling....
TAL BtS JBF4966

HBO Verpleegkundige Ouderenzorg

Werken én ontwikkelen doe je bij TalentCare. We zorgen voor de perfecte aansluiting van relevante werkervaring als HBO verpleegkundige op jouw persoonlijke ontwikkeling....

Veelgestelde vragen

Wij zijn ervan overtuigd dat werken vanuit je talent essentieel is om werkgeluk, zingeving en zinvol werk te kunnen doen. Ons Care4Life programma vormt dé essentiële begeleiding om verpleegkundigen hierbij te helpen. Door middel van persoonlijke, professionele, sociale en vitale ontwikkeling dragen wij bij aan werken in de zorg wat weer zin geeft! Meer informatie over het Care4Life programma vind je hier.

Vanuit TalentCare ontvang jij alle ruimte om je te ontwikkelen. Je werkt op verschillende werkplekken tijdens jouw persoonlijke ontwikkeltraject. Daarbij word je gekoppeld aan een ervaren Manager Zorgverleners die jou hierbij begeleidt en ondersteunt. Zij snappen waar jij als Verpleegkundige tegenaan kunt lopen tijdens jouw verantwoordelijke baan.

Wij werken samen met verschillende eerste- en tweedelijns zorginstellingen door heel Nederland. Als Verpleegkundige kun je bij TalentCare werken in de GGZ, verpleeghuiszorg, thuiszorg, verstandelijk gehandicaptenzorg en het ziekenhuis.

Als HBO Verpleegkundige werk je bij TalentCare 3 tot 12 maanden op dezelfde werkplek.

Deze beantwoorden wij natuurlijk wel graag! Stuur je vraag naar werkenbij@talentcare.nl of neem contact op met Zorgcoördinator Michelle Verwijs (0624268022).

Michelle rond 190 1
Michelle Verwijs
Zorgcoördinator

Meer weten?
Neem direct contact met mij op!

Ik ben benieuwd naar jouw wensen en vertel je graag meer over werken bij TalentCare.