Inspiratiesessie Arts VG

Arts VG

Het lijkt alweer even geleden maar op 9 december organiseerden we de Inspiratiesessie Arts voor Verstandelijk Gehandicapten (Arts VG). Wij kijken met trots terug op een mooie uitzending waar Margot van Remmerden (Arts VG) ons meenam in haar bevlogenheid voor het vak. 

In gesprek met Stefan Ottenbros vertelde Margot onder andere over haar drijfveren, (onterechte) vooroordelen die over het specialisme bestaan en bijzondere verhalen van cliënten.

Heb jij de uitzending gemist?
Kijk ‘m nu terug!

Meer weten over het werk van een arts VG?

Bekijk dan eens de websites van de NVAVG ( Nederlandse Vereniging van Artsen voor Verstandelijk Gehandicapten) of de VGN (Vereniging Gehandicaptenzorg Nederland).

Over de Inspiratiesessies

Als zorginstelling vinden wij dat werkgeverschap in de zorg echt anders moet: met meer ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, aandacht voor de zorgverlener en betere begeleiding bij het kiezen welk specialisme echt bij je past.

Daarom zoomen we tijdens onze inspiratiesessies in op de specialismen buiten het ziekenhuis. Vakgebieden die wat ons betreft veel meer aandacht verdienen. In 2022 gaan we hier uiteraard mee verder!

Wij zijn alweer druk bezig met het plannen van de volgende inspiratiesessies. Dan komt o.a. de ouderengeneeskunde aan bod. Houd onze kanalen goed in de gaten voor de planning.

Stefan Ottenbros
Oprichter + Directeur

Meer weten?
Neem direct contact met mij op!

Tijdens de inspiratiesessies ga ik in gesprek met specialisten en basisartsen die werkzaam zijn in vakgebieden binnen de eerstelijnszorg. Hoe zijn ze ooit tot de keuze gekomen om zich binnen dit vakgebied te specialiseren? En wat maakt hun vakgebied nou zo bijzonder? Ik hoop jullie bij de volgende uitzending weer te zien!