Inspiratiesessie – Wat als…? De kracht van twijfelen

Inspiratiesessie de kracht van twijfelen

Twijfel jij ook wel een tijdens je coschappen of je wel arts wil worden? Of twijfel je over het vakgebied waar jij als arts aan de slag wilt gaan? Hoe weet ik wat ik de rest van mijn leven wil doen? Deze twijfels horen erbij en zijn heel gezond. Het is echter een onderwerp dat niet vaak besproken wordt, want je wordt toch zeker wel ‘gewoon’ arts nadat je zes jaar, of langer, in een studie hebt gestoken. Wij willen dit taboe graag doorbreken. Zodat jij ziet en hoort dat er genoeg coassistenten en artsen zijn die twijfelen over welke plek nu echt goed bij ze past. Je staat er zeker niet alleen voor.

Wij organiseren daarom op woensdag 26 juni een digitale inspiratiesessie voor coassistenten en artsen, live vanuit Bussum. Leer je twijfels te omarmen. Ze leren je juist meer over jezelf en wat er wel en niet bij je past. Hoe kun je leren luisteren naar je twijfels en deze omarmen? Tijdens deze avond gaan Renske Ribberink en Veerle Smit met elkaar in gesprek. Renske heeft een aantal jaren ervaring als basisarts en sinds een jaar ambassadeur artsen bij TalentCare. In deze rol spreekt zij veel artsen en coassistenten. Veerle heeft ook een geneeskunde achtergrond heeft Compendium en Stichting Zorgmakers opgericht en is public speaker in de zorg. Beide op dit moment dus niet aan het werk als arts, maar hebben nog niet uitgesloten dat dit zo zal blijven.

Niet iedereen hoeft overal goed in te zijn. Ontdek waar jouw kracht ligt en wandel jouw eigen carrièrepad. Laat je inspireren door de verhalen van Renske en Veerle en krijg praktische tips om erachter te komen wat écht bij jou past. Tijdens de inspiratiesessie is er veel ruimte voor vragen aan Veerle en Renske. Heb jij dus twijfels waar je hulp bij kunt gebruiken? Dan is het zeker de moeite waard om aan te sluiten.

Praktische informatie

+ Wanneer: woensdag 26 juni
+ Tijdstip: 19:30 uur – 20:30 uur
+ Waar: digitaal
+ Kosten: gratis

Schrijf je gratis in via deze link en ontvang de Zoomlink voor deelname. Mis deze unieke kans niet!

Renske Ribberink
Ambassadeur Artsen

Meer weten?
Neem direct contact met mij op!

Wil jij hierbij zijn? Dat snap ik! Meld je nu gratis aan en hopelijk zien ik jou op woensdag 26 juni digitaal!