Samen brengen wij de zin in de zorg met

MBO Verpleegkundige

Wil jij werken én doorgroeien als verpleegkundige?
Bij ons doe je het samen!

Banner MBO V website
MBO V 1

Werken + Ontwikkelen

Bij TalentCare staat jouw ontwikkeling centraal! Als zorgverlener met MBO verpleegkunde ga je aan de slag bij onze opdrachtgevers. Naast werkervaring bieden we ook vakinhoudelijk onderwijs, begeleiding en trainingen, waardoor je met meer zelfvertrouwen en plezier in je werk staat. Nog meer uit je werk halen? Je kan bij ons ook doorgroeien en je HBO-V diploma halen.

Meer weten over onze vacatures?

Check direct of er een vacature voor jou bij zit. 

MBO V 3
Academy illustratie

TalentCare Academy

Kom werken bij TalentCare en volg ons Care4Life ontwikkelprogramma
met veel aandacht voor persoonlijke groei, vakverdieping en werkgeluk.

Welkom bij de Care-community!

Care4Life programma voor verpleegkundigen

Wat betekent dit voor jou?

Illustraties website 12

Do you CARE?

Doe de test en binnen 3 minuten weet je wat Care4Life voor jou betekent. 

Hoe het werkt?

Als ambitieuze mbo verpleegkundige wil jij de zekerheid van werk, maar ook bouwen aan je toekomst. Je wil je verder ontwikkelen en nieuwe uitdagingen aangaan. 

 

Via het traject bij TalentCare ben je binnen 3 jaar klaar voor een functie als HBO-V’er.

 

Je gaat eerst een jaar aan het werk bij een van onze zorginstellingen. Zo leren we elkaar beter kennen en onderzoeken we of je bij ons op je plek bent. Is er een klik, wederzijds vertrouwen en heb jij de motivatie en ambitie, dan betalen wij jouw HBO-V opleiding.

Naast onderwijs en ondersteuning, krijg je bij TalentCare de kans om een groeispurt te maken in persoonlijke ontwikkeling. Via onze eigen Academy volg je het Care4Life ontwikkelprogramma.

Door je te verdiepen in Persoonlijk Leiderschap en de kracht van samenwerking en communicatie, leer je jezelf beter kennen en sta je sterker en met meer plezier op de werkvloer.

MBO V 2

Alle pluspunten op een rij

Vacatures

Werken bij TalentCare is werken aan je ontwikkeling via ons Care4Life ontwikkelprogramma.

TalentCareHBO VANIOS 0331

Mbo Verpleegkundige Thuiszorg

Werken én ontwikkelen doe je bij TalentCare. We helpen jou van verpleegkundige niveau 4 naar niveau 6!...
TalentCareHBO VANIOS 0693

Mbo Verpleegkundige Ouderenzorg

Werken én ontwikkelen doe je bij TalentCare. We helpen jou van verpleegkundige niveau 4 naar niveau 6!...

Veelgestelde vragen

Het Care4Life ontwikkelprogramma helpt jou op vier verschillende vlakken te ontwikkelen: op professioneel, persoonlijk, sociaal en vitaal vlak. Dit door o.a. (vakinhoudelijk) onderwijs, ontwikkelgesprekken met je manager en het bijwonen van een wekelijkse meditatiesessie. Jij geeft zelf aan op welk vlak jouw ontwikkelbehoefte ligt en past hier jouw eigen ontwikkeltraject op aan. Door het Care4Life programma groei jij niet alleen als mens, maar ook als zorgverlener. Meer informatie over het Care4Life programma vind je hier.

Vanuit TalentCare ontvang jij alle ruimte om je te ontwikkelen. Je werkt op verschillende werkplekken tijdens jouw persoonlijke ontwikkeltraject. Daarbij word je gekoppeld aan een ervaren Manager Zorgverleners die jou hierbij begeleidt en ondersteunt. Zij snappen waar jij als verpleegkundige tegenaan kunt lopen tijdens jouw verantwoordelijke baan.

Wij werken samen met verschillende eerste- en tweedelijns zorginstellingen door heel Nederland. Als MBO Verpleegkundige kun je bij TalentCare werken in de verpleeghuiszorg of thuiszorg.

Als MBO Verpleegkundige werk je bij TalentCare 3 tot 12 maanden op dezelfde werkplek.

Deze beantwoorden wij natuurlijk wel graag! Stuur je vraag naar werkenbij@talentcare.nl of neem contact op met Zorgcoördinator Michelle Verwijs (0624268022).

Michelle rond 190 1
Michelle Verwijs
Zorgcoördinator

Meer weten?
Neem direct contact met mij op!

Ik ben benieuwd naar jouw wensen en vertel je graag meer over werken bij TalentCare!