Samen brengen wij de zin in de zorg met

Studenten

Medisch studenten met een bijbaan in de zorg
ontwikkelen zich sneller en kennen zichzelf beter.

Banner studenten website
Studenten pagina 4

Studeren + Werken

Waarom wachten met werken in de zorg tot je bent afgestudeerd? Bij TalentCare vinden medisch studenten de ideale bijbaan! Flexibel, met oog voor een gezonde werk-studiebalans en goede begeleiding. Wij investeren in je ontwikkeling en helpen je ontdekken wat voor zorgverlener je wil zijn.

Meer weten over onze vacatures?

Ben je student geneeskunde, verpleegkunde? En heb jij zin om alvast in de praktijk te ervaren hoe je samenwerkt aan betere zorg?

 

Dan hebben wij voor jou een leuke bijbaan in de zorg! Ook in jouw regio. Check direct of er een vacature voor jou bij zit. 

Studenten pagina 3
Illustraties website 12

Do you CARE?

Doe de test en binnen 3 minuten weet je of wij bij elkaar passen  

Studenten pagina bijbaan

Bijbaan in de zorg

Persoonlijke ontwikkeling

Studenten pagina 2
Illustraties website academy

Care4Life programma

Ontwikkel vaardigheden die je bij je opleiding niet leert via onze Academy.

TalentCare Academy

Alles wat je bij je opleiding niet leert.

TalentCare Illustratie RGB Ontwikkeling Wit

Vacatures

Werken bij TalentCare is werken aan je ontwikkeling via ons Care4Life ontwikkelprogramma.

Student Care 95

Bijbaan in het Medisch Contact Centrum

Werken én ontwikkelen doe je bij TalentCare. We zorgen voor de perfecte aansluiting van relevante werkervaring als medisch student op jouw persoonlijke ontwikkeling....
Talent Care 72

Bijbaan in de ouderenzorg – Amsterdam

Werken én ontwikkelen doe je bij TalentCare. We zorgen voor de perfecte aansluiting van relevante werkervaring als medisch student op jouw persoonlijke ontwikkeling....
Talent Care 67

Bijbaan in de gehandicaptenzorg – Zaandam

Werken én ontwikkelen doe je bij TalentCare. We zorgen voor de perfecte aansluiting van relevante werkervaring als medisch student op jouw persoonlijke ontwikkeling....

Veelgestelde vragen

Wij zijn ervan overtuigd dat werken vanuit je talent essentieel is om werkgeluk, zingeving en zinvol werk te kunnen doen. Ons Care4Life programma vormt dé essentiële begeleiding om medisch studenten hierbij te helpen. Door middel van persoonlijke, professionele, sociale en vitale ontwikkeling dragen wij bij aan werken in de zorg wat weer zin geeft! Meer informatie over het Care4Life programma vind je hier.

Vanuit TalentCare ontvang jij alle ruimte om je te ontwikkelen. Je werkt op verschillende werkplekken tijdens jouw persoonlijke ontwikkeltraject. Daarbij word je gekoppeld aan een ervaren Manager Zorgverleners die jou hierbij begeleidt en ondersteunt. Zij snappen waar jij als medisch student tegenaan kunt lopen tijdens jouw bijbaan.

Wij werken samen met verschillende eerste- en tweedelijns zorginstellingen door heel Nederland. Als medisch student kun je bij TalentCare werken in de verpleeghuiszorg, thuiszorg, verstandelijk gehandicaptenzorg, huisartsenpraktijken en apotheken.

Hoe lang je bij TalentCare op eenzelfde werkplek werkt, kan voor medisch studenten erg verschillen. Dit is onder andere afhankelijk van jouw beschikbaarheid. 

Deze beantwoorden wij natuurlijk wel graag! Stuur je vraag naar werkenbij@talentcare.nl of neem contact op met Zorgcoördinator Michelle Verwijs (0624268022).

Marjon rond 190 2
Marjon Kool
Zorgcoördinator

Meer weten?
Neem direct contact met mij op!

Ik ben benieuwd naar jouw wensen en vertel je graag meer over werken bij TalentCare!