Terugkijken Inspiratiesessie Jeugdarts

Natascha Cikor Jeugdarts

Onlangs ging Stefan Ottenbros, oprichter van TalentCare, tijdens de inspiratiesessie in gesprek met Natascha Cikor. Zij werkt als jeugdarts KNMG bij CJG Rijnmond. Ze vertelde openhartig over haar passie voor de jeugd gezondheidszorg en het belang van goede preventieve zorg. Hieronder kun je de hele aflevering terugkijken.

Kijk de uitzending nu terug!

Werken in de jeugdgezondheidszorg: iets voor jou?

Ben je benieuwd of werken als jeugdart iets voor jou kan zijn? Of wil je gewoon meer te weten komen over dit bijzondere vakgebied? Neem gerust eens contact met ons op om te kijken wat voor jou kunnen betekenen.

Kijk ook eens op https://www.artsmg.nl/ voor meer informatie over dit vakgebied en andere profielen die vallen binnen het domein Maatschappij & Gezondheid.

Over de Inspiratiesessies

TalentCare organiseert online events. Inspiratiesessies waarbij je live kunt luisteren naar, en vragen kunt stellen aan medisch specialisten die werkzaam zijn in de vakgebieden buiten het ziekenhuis zoals de psychiatrie, verslavingszorg, ouderenzorg en de zorg voor verstandelijk gehandicapten.

Stefan Ottenbros
Oprichter + Directeur

Meer weten?
Neem direct contact met mij op!

Tijdens de inspiratiesessies komen zorgverleners uit diverse vakgebieden buiten het ziekenhuis aan het woord. Ken of ben jij zelf iemand die met passie over zijn of haar vak kan vertellen? Ik kom graag met je in contact.