Talent + Ontwikkeling

TalentCare Academy biedt organisaties en externe zorgverleners losse modules en combinatieprogramma’s van onderwijs, training, coaching en ontwikkeling.

Banner voor externen website

Samen brengen we de zin in de zorg

Zorginstellingen hebben zorgverleners nodig die betrokken zijn en sterk in hun werk staan. TalentCare Academy versnelt en versterkt de persoonlijke en professionele ontwikkeling bij zorgverleners, zodat ze beter in staat zijn om te gaan met de veeleisende werkomstandigheden in de zorg.

 

Zorgverleners die via onze Academy het ontwikkelprogramma volgen, weten beter wie ze zijn en waar ze goed in zijn, ze staan gemotiveerder in hun werk en zijn beter in staat taken en uitdagingen op de werkvloer aan te pakken. Ook leren we ze vaardigheden als effectieve communicatie, succesvol samenwerken en omgaan met stress.

CompositeLayer 1 2

Wij leren zorgverleners alles wat ze tijdens hun studie niét leren,
maar net zo hard nodig hebben om een goede zorgverlener te zijn.

Voor

Voor organisaties en teams

Zorginstellingen en -organisaties kunnen bij de TalentCare Academy terecht om hun teams, managers en/of individuele zorgverleners te ondersteunen bij hun persoonlijke ontwikkeling en vakversterking. 

 

Naast individuele ontwikkelingstrajecten bieden we ook op maat gemaakte groepsmodules, workshops en thema-onderwijsavonden. Ook voor medische (studie)verenigingen is er de mogelijkheid om in teamverband programma’s, modules of workshops te volgen.

Aanbod

Voor wie 1
Illustraties website 16

Ja dit wil ik ook!

Ben je enthousiast en wil je je inschrijven als zorginstelling of zorgverlener? 

Support voor zorgverleners

Als zorgverleners continu onder druk moeten presteren,
gaat dat ten koste van de kwaliteit die ze kunnen leveren.
En… het gaat ten koste van henzelf. Steeds meer mensen in de zorg kampen met stress, verlies van motivatie of zelfs burn-out.

Wij willen zorgverleners sterker maken door ze te leren omgaan met de veeleisende werkomstandigheden en uitdagingen in de zorg. En door ze de support te bieden die ze nodig hebben.

C4L 1

Voor zorgverleners die niet werkzaam zijn bij TalentCare, zijn de volgende diensten beschikbaar:

Ontwikkeldagen

Wij organiseren onze Zin in de Zorgdagen vier keer per jaar voor al onze zorgprofessionals. Deze dagen staan in het teken van (persoonlijke) ontwikkeling, vitaliteit en gezelligheid! Artsen die niet bij TalentCare werkzaam zijn, zijn ook van harte uitgenodigd om deze dag aan te sluiten. Lijkt het jou leuk om een dag te proeven aan het ontwikkelprogramma van TalentCare? Neem dan contact met ons op.

ACT-meting

De ACT-meting is een online meetinstrument, waarmee je binnen vijftien minuten inzicht krijgt in je bewuste en onbewuste gedrag. Ook je valkuilen en competenties worden weergegeven. Je leert enorm veel van hoe je in elkaar steekt, waar je van nature goed in bent en wat je veel energie kost.

Coach

Loop je ergens tegenaan en heb je een klankbord nodig? De coaches van TalentCare Academy zijn er om jou bij te staan op het gebied van persoonlijke- en professionele ontwikkeling. Onderwerpen kunnen bijvoorbeeld zijn: loopbaan, ambitie en zingeving. Maar ook onzekerheid, keuzestress, problemen van vroeger of faalangst. Onze coaches zijn ICF geaccrediteerd en hebben ruime ervaring.

Intervisie

Onder leiding van een intervisor kijk je samen met collega’s, werkzaam in hetzelfde vakgebied, naar een probleem of vraag die iemand heeft. Leren van en met elkaar. Wij bieden op dit moment intervisie aan voor ANIOS in de vakgebieden ouderengeneeskunde, psychiatrie, bedrijfsgeneeskunde en de sociale geneeskunde.

Emma rond 190
Emma Heesbeen
Manager Zorgverleners

Meer weten?
Neem direct contact met mij op!

Ik vertel je graag meer over wat onze Academy jou of jouw organisatie te bieden heeft.