Heb jij het in je?

Jij wil een baan die meer is dan alleen werk verzetten. Jij wil iets teweegbrengen; écht iets veranderen en écht iets voor anderen betekenen. Dan is dit je plek. Want mensen zoals jij, zijn precies zoals wij.

Banner Werken bij website
CompositeLayer 1 1

We zoeken jou!

Iemand die zich inzet om anderen vooruit te helpen; die meedenkt
over oplossingen; die liever aanzet dan afwacht; nieuwsgierig,
leergierig en resultaatgericht.

Zorgen voor zorgverleners

We zoeken collega’s die net als wij, actief willen bijdragen aan een gezondere gezondheidszorg, die anders durven denken en handelen met hart voor onze zorgverleners. Medestrijders in onze vooruitgangsdrang.

Zorgmanager 3
Illustraties website academy

Samen brengen wij de zin in de zorg

Wil jij met ons de zin in de zorg brengen? Bekijk onze openstaande vacaturen en word onderdeel van ons kantoorteam.

Ons supportteam aan het woord

Lees de ervaringen van verschillende kantoorteam collega’s.

Illustraties website 17

Wat wij zoeken, zijn voor-elkaar-krijgers!

Mensen met persoonlijkheid en overtuigingskracht, die energie krijgen van samenwerken in een klein dynamisch team met een duidelijk doel en grote ambities.
Werken bij 2

Commitment

We verwachten dat je ondernemerschap en betrokkenheid toont. Dat je begrijpt dat de zorg altijd doorgaat en wij als ondersteunend team er moeten staan als de zorgverleners ons nodig hebben. Op onderwijsavonden zijn we er allemaal. Omdat het leerzaam is, maar vooral ook heel gezellig.

Persoonlijk Leiderschap

We verwachten veel van je, daar zijn we eerlijk over. Maar het levert je ook veel op. Jij krijgt alle kans je te ontwikkelen, zowel persoonlijk als professioneel.

Wat wij zoeken, zijn voor-elkaar-krijgers! Mensen met persoonlijkheid en overtuigingskracht, die energie krijgen van samenwerken in een dynamisch team met duidelijk doel en grote ambities.

Werken bij
Illustraties website 12

Ben jij zelf zorgverlener en gaat jouw hart ook sneller kloppen als je dit leest? Kijk dan via onze vacatures voor zorgverleners of we wat voor je kunnen betekenen.

Vacatures

Dit zijn de openstaande vacatures bij ons op kantoor.

TalentCareHBO VANIOS 0715 1 min

Manager Zorgverleners

Geloof jij in de kracht van persoonlijke ontwikkeling? Weet jij met jou overtuigingskracht mensen te binden en behouden? En vind jij het leuk om in...
Renske rond 190 1
Renske Ribberink
Ambassadeur Artsen

Meer weten?
Neem direct contact met mij op!

Ik vertel je graag meer over werken bij TalentCare!