Wij gaan fuseren!

Per 1 juni 2023 gaan TalentCare, StudentCare, CareAbout en VeterinaryCare fuseren. Wij bundelen onze krachten en gaan verder als één organisatie onder de naam: TalentCare. 

Deze fusie is tot stand gekomen door het gezamenlijke gedachtegoed van de organisaties: het ontwikkelen van zorgverleners. De samenwerking bestond op de achtergrond al lange tijd, maar nu gaan we onze krachten echt bundelen om samen de zin in de zorg te brengen. 

Met deze fusie breiden wij onze huidige diensten (artsen en verpleegkundigen) uit met apothekersassistenten, doktersassistenten, medisch studenten, paraveterinairen en dierenartsen. Alle zorgverleners volgen ons Care4Life programma. Een ontwikkelprogramma voor iedere doelgroep én maatwerk per persoon waarbij er aandacht is voor vier pijlers: professionele, persoonlijke, sociale en vitale CARE. 

Werk jij bij TalentCare of werk je met ons samen? Dan verandert er voor jou helemaal niets. Wil jij op de hoogte blijven van de ontwikkelingen rondom de fusie en na 1 juni van TalentCare? Volg ons dan via Instagram en LinkedIn

Stefan Ottenbros
Oprichter + Directeur

Meer weten?
Neem direct contact met mij op!

Ik vertel je graag meer over de fusie!