TalentCare ontzorgt zorginstellingen

Zorgmanagers van TalentCare slaan de brug tussen zorgverleners en bestuurders binnen zorgorganisaties in de eerste- en tweedelijns zorg. Organisaties, die net als wij de zin in de zorg willen brengen.

Banner zorgmanagement website 1
Zorgmanagement

Bevlogen zorgmanagers

Al jaren begeleiden wij onze zorgverleners om dagelijks zinvolle en zingevende zorg te verlenen, zodat zij met zin naar hun werk gaan. We zijn door onze zorgverleners dan ook tot Best Workplace verkozen.

 

Wij willen onze kennis en ervaring graag op een andere manier inzetten en delen met zorginstellingen in heel Nederland. Dit doen wij door bevlogen zorgmanagers binnen zorginstellingen in te zetten. Hiermee helpen wij zorginstellingen enerzijds met de formatie en anderzijds met het verhogen van werkgeluk en motivatie bij hun zorgverleners, het verlengen van de verblijftijd en het reduceren van ziekteverzuim.

Datagedreven

De zorgverlener staat bij TalentCare altijd centraal. Die is altijd ons vertrekpunt. We willen hem weer- en wendbaar maken en vragen hem om te signaleren wat er nog niet goed gaat in de omgeving. Met deze data kunnen wij gerichte adviezen geven om de omgeving te verbeteren. De fysieke omgeving, de cultuur en een duurzame omgeving.

 

Door de inzet van managementtalenten binnen zorgorganisaties kunnen wij de data die wij vergaren via onze zorgverleners gebruiken om de meest optimale werkomgeving voor zorgverleners vorm te geven.

TalentCare Illustratie RGB werkplek wit
foto ipv illustratie website

TalentCare Academy

Al onze zorgmanagers volgen op de TalentCare Academy het Care4Life ontwikkelprogramma. Zo maken we ze sterker voor een duurzame, plezierige en gezonde carrière in de zorg.

Benieuwd naar onze werkwijze? Wij hebben het hieronder op een rijtje gezet.

Hoe werkt het?

  1. Telefonisch contact
  2. Wij maken kennis op locatie en inventariseren de zorgvraag
  3. We gaan een samenwerkingsovereenkomst aan
  4. Eigen TalentCare Academy: extra training, onderwijs en begeleiding
  5. Aanvang opdracht en start zorgmanager(s)
TalentCare Illustratie RGB Route Wit
Illustraties website academy

Wanna date?

Bij TalentCare zijn zorgverleners onze graadmeters. Hun informatie en ervaring is van onschatbare waarde. We willen precies weten hoe het zit. En vooral, waar zitten de blinde vlekken die gezien moeten worden? Onze zorgverleners zijn onze grootste inspiratie.

Alies rond 190 1
Alies ten Doeschate
Manager

Meer weten?
Neem direct contact met mij op!

Ik vertel je graag meer over wat onze zorgmanagers voor zorgorganisaties kunnen betekenen!