Samen brengen wij de zin in de zorg met

Zorgmanagers

Voor managementtalenten die zich willen inzetten voor een optimale werkomgeving in de zorg.

Banner zorgmanagers website

Management + Ontwikkelen

Je draait al een tijdje mee in de zorg, ziet veel verbeterpunten en ook hoe lastig het is om daar in je eentje iets aan te doen. Maar je kan de organisatie wel zó inrichten en leiden dat er. samen gewerkt wordt aan zorgverbetering en zin in de zorg.

 

Sla jij de brug tussen zorgverleners en zorgorganisaties? Als Zorgmanager vervul je leidinggevende rollen bij onze opdrachtgevers. Via ons krijg je support van een ervaren Schaduwmanager. En net als iedereen bij ons, ga je aan de slag met je persoonlijke ontwikkeling via onze Academy.

Zorgmanager 3
Illustraties website 1

TalentCare Academy

Ons Care4Life ontwikkelprogramma biedt jou alles dat je nodig hebt om je te ontplooien op professioneel en persoonlijk vlak: onderwijs, intervisie, coaching en trainingen. Daarnaast bouw je je netwerk op en leer je van collega’s tijdens onze borrels, etentjes, wintersport en het persoonlijk leiderschapsweekend.

Als jij ervoor zorgt dat anderen zin in hun werk hebben, zorgen wij voor jou! Welkom bij onze care community!

Zorgmanager 2

Alle pluspunten op een rij

Illustraties website 12

Do you CARE?

Doe de test en binnen 3 minuten weet je wat Care4Life voor jou betekent. 

Vacatures

Werken bij TalentCare is werken aan je ontwikkeling via ons Care4Life ontwikkelprogramma.

TAL STU 0365 1

Ontwikkelprogramma zorgmanager

Jij bent in staat om een brug te slaan tussen de zorgorganisatie en zorgprofessional. Wat de zorgprofessional drijft is voor jou geen geheim. Je begrijpt...

Veelgestelde vragen

Het Care4Life ontwikkelprogramma helpt jou op vier verschillende vlakken te ontwikkelen: op professioneel, persoonlijk, sociaal en vitaal vlak. Dit door o.a. (vakinhoudelijk) onderwijs, ontwikkelgesprekken met je manager en het bijwonen van een wekelijkse meditatiesessie. Jij geeft zelf aan op welk vlak jouw ontwikkelbehoefte ligt en past hier jouw eigen ontwikkeltraject op aan. Door het Care4Life programma groei jij niet alleen als mens, maar ook als manager. Meer informatie over het Care4Life programma vind je hier.

Vanuit TalentCare ontvang jij alle ruimte om je te ontwikkelen. Je werkt op verschillende werkplekken tijdens jouw persoonlijke ontwikkeltraject. Daarbij word je gekoppeld aan een ervaren Schaduwmanager die jou hierbij begeleidt en ondersteunt. Zij snappen waar jij als Zorgmanager tegenaan kunt lopen tijdens jouw opdrachten.

Wij werken samen met verschillende zorginstellingen door heel Nederland.

Als Zorgmanager bij TalentCare werk je tussen de 3 en 12 maanden op een werkplek. 

Deze beantwoorden wij natuurlijk wel graag! Stuur je vraag naar alies@talentcare.nl of neem contact op met Manager Alies ten Doeschate (0628528530).

Alies rond 190 1
Alies ten Doeschate
Manager

Meer weten?
Neem direct contact met mij op!

Ik ben benieuwd naar jouw wensen evertel je graag meer over werken bij TalentCare.