Zorgorganisaties in hun kracht

TalentCare werkt samen met andere zorgorganisaties aan zin in de zorg. Samen staan we sterker, weten we meer en komen we verder. Samen maken we de zorg beter. 

Banner ZO in hun kracht website

Zorgverlening

TalentCare ontzorgt zorginstellingen met het inzetten van onze gedreven zorgverleners.

Ontwikkeling

TalentCare ontwikkelt zorgverleners, teams en organisaties zodat ze
sterk in hun werk staan.

Consultancy

TalentCare adviseert en ondersteunt zorg- organisaties vanuit data- gedreven bewijskracht.

Zo in hun kracht

Zorgdragen voor zorgverleners

Het TalentCare team komt zelf uit de zorg. Daarom begrijpen we als geen ander waar je als zorgorganisatie tegenaan loopt en wat er nodig is. Wij begeleiden en ondersteunen onze zorgverleners, zodat zij altijd voorbereid zijn op de gestelde zorgvraag. Hoe we dat doen? Op de werkplek zorgen wij voor individuele begeleiding en via onze eigen TalentCare Academy bieden we vakverdieping en persoonlijke ontwikkeling aan.

TalentCare werkt

Zo in hun kracht 2
foto ipv illustratie website

TalentCare Academy

Al onze zorgverleners volgen via de TalentCare Academy het Care4Life ontwikkelprogramma. Zo maken we ze sterker voor een duurzame, plezierige en gezonde carrière in de zorg.

Organisaties in ontwikkeling

Zorginstellingen en -organisaties kunnen bij de TalentCare Academy terecht om hun teams, managers en/of individuele zorgverleners te ondersteunen bij hun persoonlijke ontwikkeling en vakversterking. 

 

Naast individuele ontwikkelingstrajecten bieden we ook op maat gemaakte groepsmodules, workshops en thema-onderwijsavonden. Voor medische (studie)verenigingen is er de mogelijkheid om in teamverband programma’s, modules of workshops te volgen.

ZO in hun kracht 1

Aanbod

ZO in hun kracht 4
Illustraties website academy

Wanna date?

Bij TalentCare zijn zorgverleners onze graadmeters. Hun informatie en ervaring is van onschatbare waarde. We willen precies weten hoe het zit. En vooral, waar zitten de blinde vlekken die gezien moeten worden? Onze zorgverleners zijn onze grootste inspiratie.

Talent voor de zorg

Het TalentCare team komt zelf uit de zorg. We snappen heel goed onder welke druk zorgorganisaties moeten presteren. Het spanningsveld in de zorg is groot en de uitdagingen worden steeds groter. Thema’s als instroom, behoud, ziekteverzuim en ontwikkeling van zorgverleners zijn in elke organisatie aan de orde. TalentCare helpt zorgorganisaties vanuit data-gedreven bewijskracht. Samen weten we meer. Met data, inzichten en ervaringen die we samen met onze zorgverleners en consultants verzamelen, kunnen we doel- en resultaatgericht werken aan een optimale werkomgeving; een Zin in de Zorg *** Organisatie.

Zorgmanager 1
Michelle rond
Michelle Verwijs
Zorgcoördinator

Meer weten?
Neem direct contact met mij op!

Ik vertel je graag meer over wat TalentCare voor zorgorganisaties kan betekenen!