Voor Care-Talent

Bij TalentCare zetten we zorgverleners en zorgorganisaties in hun kracht. Zodat ze met plezier werken aan zorg die zingevend en zinvol is. Omdat zin de basis vormt voor succes en duurzame inzetbaarheid.

Banner voor wie website
Voor wie 2

Zorgverleners in hun kracht

Zorgverleners kiezen voor TalentCare omdat we ze meer bieden dan een baan. Naast werkervaring en arbeidsvoorwaarden op maat, krijg je ook de kans een persoonlijk ontwikkelprogramma te volgen via de TalentCare Academy.

Baan + Groei

Ons Care4Life ontwikkelprogramma biedt de unieke combinatie van praktijkervaring + levenslessen.  Naast vakinhoudelijke training en coaching, is er ook veel aandacht voor jou als persoon. Je leert jezelf beter kennen, staat sterker en groeit sneller. Zo haal je meer energie en plezier uit je werk. Nu en in de toekomst!

Voor wie 1
Illustraties website 19

“Wij leren zorgverleners alles wat ze tijdens hun studie niét leren,
maar minstens zo hard nodig hebben om een goede zorgverlener te zijn.”

Zorgorganisaties in hun kracht

Zorgorganisaties kiezen voor TalentCare omdat ze daarmee verzekerd zijn van vakkundige en gemotiveerde zorgverleners en consultants. Ook kunnen ze bij TalentCare terecht voor ontwikkeling van hun teams, managers en zorgverleners. Naast een individuele ontwikkelprogramma bieden we via onze Academy ook op maat gemaakte groepsmodules, thema-onderwijsavonden en workshops.

Voor wie 3 1
Voor wie 4 1

Zorgverleners + zorgversterkers

Als zorgorganisatie streeft u, net als wij, naar de best mogelijke zorg. Deze tijd kent veel uitdagingen die de kwaliteit van de zorg, en daarmee de zorgverleners, onder druk zet. Dan is het fijn om met zorgverleners en consultants te werken die sterk in hun schoenen staan, weten wat er van ze verwacht wordt en bevlogen zijn om zin in de zorg te brengen.

Illustraties website 20

Werken aan de zin in zorg

Iedereen die in de zorg werkt, doet dat vanuit overtuiging en passie voor het vak. Vanuit die motivatie willen wij samen met zorgverleners en zorgorganisaties duurzaam werken aan betere zorg. Zorg die zinvol en zingevend is.

Renske rond 190 1
Renske Ribberink
Zorgcoördinator

Meer weten?
Neem direct contact met mij op!

Ik vertel je graag meer over wat TalentCare voor zorgorganisaties kan betekenen!