Care4Life

Een leven lang zin in de zorg! Dat is het doel.

Ons programma biedt een combinatie van

verdieping, ontwikkeling, support en vitaliteit.

Banner website c4l

Werken + Ontwikkelen

Als jij jezelf goed kent, functioneer je beter. Daarom hechten we bij TalentCare veel waarde aan een leven lang leren. Dat moet je zelf doen, maar we willen je er graag bij helpen. Er staat een club mensen klaar om je te begeleiden bij je persoonlijke ontwikkeling.

Care4Life logo 2023

Professionele Care

Vakversterking en verdieping

Persoonlijke Care

Persoonlijk Leiderschap

Sociale Care

Nieuwe generatie zorgverleners

Vitale Care

Fysieke en mentale weerbaarheid

Illustraties website academy

Als je weet waar je goed in bent, inzicht hebt in je drijfveren en valkuilen en een doel voor ogen hebt, geeft je werk energie en plezier!

Professionele Care

Vakinhoudelijk onderwijs, trainingen, supervisie, mentor, loopbaanbegeleiding

De praktijk is leerzaam, maar in de zorg ben je nooit uitgeleerd. Wij bieden Professionele Care met vakinhoudelijke ondersteuning: onderwijs, trainingen, supervisie en loopbaanbegeleiding. Je wordt bijgestaan door mensen met vakkennis en ervaring.

TalentCare Illustratie RGB Ontwikkeling Wit
Group 2404

Persoonlijke Care

Persoonlijke ontwikkeling, ACT-meting, Persoonlijk Leiderschap, coach

Persoonlijke ontwikkeling is essentieel in het huidige werkklimaat. Wij gaan een stap verder: Doel van onze Persoonlijke Care is Persoonlijk Leiderschap; dat jij je leven en je carrière leidt op jouw eigen voorwaarden. Betere zorg begint bij jezelf beter leren kennen.

Sociale Care

Samenwerking, events, borrels, buddy, intervisie

De basis van onze Sociale Care is de care-community: een club voor en door zorgverleners. We helpen elkaar, sparren samen, delen ervaringen, kennis en zorgen. We houden van borrels, events en elkaars successen vieren. Samen strijden we voor een beter zorgsysteem.

TalentCare Illustratie RGB ZinInZorg rond 1
TalentCare Illustratie RGB ZinInZorg Zorgverlener Vrouw Wit

Vitale Care

Gezond en sterk in lichaam & geest, zelfzorg, mindfullness, oefeningen

Om sterk en met blijvend plezier in je werk te staan, bieden we Vitale Care. Doel is mentale en fysieke weerbaarheid; grip op je gedachten, omgaan met stress en goed voor jezelf zorgen. We werken aan skills om sterker in je schoenen te staan en je energieniveau op peil te houden.