Onze verhalen

Elke dag zetten we ons in om zin in de zorg te brengen. Hoe we hiervoor zorgen? Lees meer over onze daden en de ervaringen van onze zorgverleners. Of laat je inspireren door een van onze kennissessies.

info_filter
ANIOS ouderengeneeskunde Laura Peters

Verwachtingen en uitdagingen binnen mijn eerste baan als ANIOS

Laura Peters, ANIOS bij TalentCare, is in juli gestart met haar eerste baan buiten het ziekenhuis. Na haar afstuderen in mei koos ze bewust voor ouderengeneeskunde.
TalentCare Tour

TalentCare Tour

Wij zetten jou en je cogroep graag een avond in het zonnetje!
Website verzuim in de zorg

Inspiratiesessie – Maak werk van verzuim in de zorg!

Op 23 april organiseren wij een digitale inspiratiesessie rondom effectief verzuimmanagement in de zorg.
Nhi - langdurig patiëntencontact

Ik krijg energie van langdurig patiëntencontact

Nhi Huynh heeft in 2023 de geneeskunde diploma behaald. Tijdens haar studie heeft ze niet alleen medisch inhoudelijk veel heeft geleerd, maar ook over wat zij in haar werk belangrijk vindt en waar zij energie van krijgt.
Renske arts ambassadeur website 2

Van arts naar ambassadeur voor artsen: “Nu zet ik mijn kennis en ervaringen op een andere manier in”

Binnen onze organisatie hebben wij een bijzondere functie: Ambassadeur Artsen. Deze functie wordt nu een jaar ingevuld door ANIOS Renske Ribberink. Renske deelt haar overweging om te stoppen als arts en geeft een inkijkje in haar leuke baan!
Inspiratiesessie ANIOS buiten het ziekenhuis

Terugkijken inspiratiesessie ANIOS buiten het ziekenhuis: hot or not?

Uitzending gemist? Geen probleem! Je kunt de Inspiratiesessie ANIOS buiten het ziekenhuis: hot or not? nu terugkijken.
Monica website

Van twijfels en onzekerheid naar een zelfverzekerde arts en een passend specialisme

Wij spraken ANIOS Monica Lagerweij en haar manager Emma Heesbeen over de ontwikkelreis van Monica: "Wat ik bewonder aan Monica is haar positieve instelling voor ontwikkeling; ze grijpt elke kans aan om zichzelf verder te ontwikkelen," vertelt Emma.
Djimme website ouderengeneeskunde

In de ouderengeneeskunde vond ik de diepgang die ik zocht

Als je met Djimme praat, voel je zijn passie voor de geneeskunde en de zoektocht die hem uiteindelijk naar de ouderengeneeskunde heeft geleid. "Het was een reis van ontdekking en groei."
Inspiratiesessie website

Inspiratiesessie – ANIOS buiten het ziekenhuis: hot or not?

Op 13 februari organiseren wij een inspiratiesessie rondom vooroordelen over werken als ANIOS buiten het ziekenhuis. Drie van onze eigen artsen gaan deze avond met elkaar in gesprek.
Academy 2

Opleiding Ouderenzorg: Van Student tot ANIOS tot Specialist

Ontdek de route van student tot specialist in ouderenzorg: van basisopleiding tot ANIOS en AIOS, een reis van kennis, vaardigheden en groei.
Betere arts

Het doorbreken van patronen uit mijn jeugd helpt mij een betere arts te worden

ANIOS Fleur heeft haar tijd bij TalentCare optimaal benut, door te werken aan haar professionele en persoonlijke ontwikkeling. En zich zo voor te bereiden op haar tijd als AIOS. In maart start Fleur namelijk met de huisartsenopleiding: “Door mijn werkplek in de psychiatrie wist ik zeker dat ik huisarts wilde worden.”
HBO V 1

Ouderengeneeskunde: Essentieel voor een vergrijzende bevolking

Ouderengeneeskunde is essentieel in de zorg voor ouderen en omvat medische, psychologische en sociale aspecten. Dit artikel belicht de rol van de specialist ouderengeneeskunde, het verschil met een geriater en de uitdagingen in de ouderenzorg. Het benadrukt ook de carrièrekansen voor ANIOS in dit vakgebied.