Onze verhalen

Elke dag zetten we ons in om zin in de zorg te brengen. Hoe we hiervoor zorgen? Lees meer over onze daden en de ervaringen van onze zorgverleners. Of laat je inspireren door een van onze kennissessies.

info_filter
Inspiratiesessie ANIOS buiten het ziekenhuis

Terugkijken inspiratiesessie ANIOS buiten het ziekenhuis: hot or not?

Uitzending gemist? Geen probleem! Je kunt de Inspiratiesessie ANIOS buiten het ziekenhuis: hot or not? nu terugkijken.
Monica website

Van twijfels en onzekerheid naar een zelfverzekerde arts en een passend specialisme

Wij spraken ANIOS Monica Lagerweij en haar manager Emma Heesbeen over de ontwikkelreis van Monica: "Wat ik bewonder aan Monica is haar positieve instelling voor ontwikkeling; ze grijpt elke kans aan om zichzelf verder te ontwikkelen," vertelt Emma.
Djimme website ouderengeneeskunde

In de ouderengeneeskunde vond ik de diepgang die ik zocht

Als je met Djimme praat, voel je zijn passie voor de geneeskunde en de zoektocht die hem uiteindelijk naar de ouderengeneeskunde heeft geleid. "Het was een reis van ontdekking en groei."
Inspiratiesessie website

Inspiratiesessie – ANIOS buiten het ziekenhuis: hot or not?

Op 13 februari organiseren wij een inspiratiesessie rondom vooroordelen over werken als ANIOS buiten het ziekenhuis. Drie van onze eigen artsen gaan deze avond met elkaar in gesprek.
Academy 2

Opleiding Ouderenzorg: Van Student tot ANIOS tot Specialist

Ontdek de route van student tot specialist in ouderenzorg: van basisopleiding tot ANIOS en AIOS, een reis van kennis, vaardigheden en groei.
Betere arts

Het doorbreken van patronen uit mijn jeugd helpt mij een betere arts te worden

ANIOS Fleur heeft haar tijd bij TalentCare optimaal benut, door te werken aan haar professionele en persoonlijke ontwikkeling. En zich zo voor te bereiden op haar tijd als AIOS. In maart start Fleur namelijk met de huisartsenopleiding: “Door mijn werkplek in de psychiatrie wist ik zeker dat ik huisarts wilde worden.”
HBO V 1

Ouderengeneeskunde: Essentieel voor een vergrijzende bevolking

Ouderengeneeskunde is essentieel in de zorg voor ouderen en omvat medische, psychologische en sociale aspecten. Dit artikel belicht de rol van de specialist ouderengeneeskunde, het verschil met een geriater en de uitdagingen in de ouderenzorg. Het benadrukt ook de carrièrekansen voor ANIOS in dit vakgebied.
Eind 2023

Terugblik op 2023

Wat een jaar was dit! Met trots kijken we terug op een jaar waarbij we vooral focus en eenvoud hebben aangebracht en vol voor onze missie zijn gegaan. Samen brengen we de zin in de zorg en maken we een Zindicator van een 9 de norm. Samen hebben we onwijs mooie mijlpalen bereikt!
Chief Zin in de Zorg Officer

Chief Zin in de Zorg Officer: Een rol met impact

Wij spraken vorige week onze Chief Zin in de Zorg Officer Stefan over de missie van TalentCare: Iedere zorgprofessional in Nederland scoort een Zindicator® van 9 of hoger. Stefan vertelt hoe hij vanuit zijn nieuwe rol als Chief Zin in de Zorg Officer hier een bijdrage aan levert.
Chief zin in de zorg interview

Chief Zin in de Zorg Officer: Missiegedreven ondernemen

TalentCare oprichter Stefan Ottenbros heeft sinds eerder dit jaar een gloednieuwe functie, waar een unieke functietitel bij hoort: Chief Zin in de Zorg Officer (CZO). “Een functie die aansluit op de missie van TalentCare.”
MS 1

Opleiding psychiatrie: Het carrièrepad van een psychiater

Verken in dit artikel de weg van medische student tot psychiater in Nederland, vanaf de studiejaren tot de ANIOS-periode en verder. Een uitgebreide gids voor iedereen die geïnteresseerd is in de psychiatrie.
TCT website

TalentCare Tour

Wij zetten jou en je cogroep graag een avond in het zonnetje!