TalentCare Academy

Goede zorg begint bij zorgverleners die sterk in hun werk staan en er zin in hebben. Daarom staat bij ons de persoonlijke ontwikkeling van zorgverleners centraal.

Banner academy website 1

Medewerkers TalentCare

Medewerkers van TalentCare, profiteren van alle diensten en ontwikkelmogelijkheden van onze eigen Academy. Zorgverleners die werken bij TalentCare volgen een individueel ontwikkelprogramma via de Academy.

Academy 3
Academy 2

Externe zorgverleners & organisaties

Zorgprofessionals die niet bij ons werkzaam zijn, kunnen gebruik maken van een aantal diensten van de Academy.

Voor zorginstellingen en

-organisaties bieden wij ook op maat gemaakte trajecten, workshops en thema-modules.

Care4Life programma

Beter maken. Dat doet het hart van zorgverleners sneller kloppen. Om dat waar te maken moet je als zorgverlener wel stevig in je schoenen staan en je blijvend ontwikkelen. Het Care4Life programma is opgezet om zorgverleners sterker te maken voor een duurzame, plezierige en gezonde carrière in de zorg. met zin werken en vanuit hun talenten, grenzen stellen en bestand zijn tegen de toenemende zorgvraag van de komende decennia.

Care4Life logo 2023
Academy illustratie

Werken + Ontwikkelen

Ontdek je eigen talenten! Volg ons Care4Life programma en
versnel je ontwikkeling. Als zorgverlener én als mens. Durf te groeien!

Specialist in ontwikkeling

De TalentCare Academy biedt het Care4Life programma met training en workshops, coaching en care. De persoonlijke ontwikkeling van de zorgverlener staat centraal. Met aandacht voor jouw werkwensen kiezen we passende uitdagingen waarbij je altijd kunt rekenen op onze support. Naast vakinhoudelijk onderwijs, komen praktische vaardigheden aan bod als communicatie, succesvol samenwerken en omgaan met stress. Net als het ontdekken van je valkuilen en leren inzetten van je talenten. En hoe je zorgt voor een goede werk-privébalans. We ontwikkelen zorgverleners zodat ze goed weten wie ze zijn, met zin werken en vanuit hun talenten, grenzen stellen en bestand zijn tegen de toenemende zorgvraag van de komende decennia.

Zin in de Zorg dagen

Onze Zin in de Zorg dagen zijn wat ons betreft echte hoogtepunten in het jaar, met een programma dat in het teken staat van vitaliteit, gezelligheid én versnelling in je persoonlijke ontwikkeling. Deze dagen organiseren wij vier keer per jaar voor onze artsen. Wij investeren in ontwikkeling, dus onze artsen volgen deze dagen onderwijs binnen contracturen.

PLW
Renske rond 190 1
Renske Ribberink
Ambassadeur Artsen

Meer weten?
Neem direct contact met mij op!

Ik vertel je graag meer over wat onze Academy te bieden heeft voor zorgorganisaties en zorgverleners.