TalentCare Tour

TalentCare Tour

Hé Coassistent!

Wil jij samen met je cogroep een avond in de watten gelegd worden en stilstaan bij jouw zindicator tijdens je coschappen?

Dat kan geregeld worden! Met onze TalentCare Tour verzorgen wij namelijk graag voor jullie een heerlijk diner op een locatie naar keuze! Waarom? Als student krijg je in onze optiek te weinig waardering voor jouw harde werk tijdens je coschappen. Dat kan anders, en daarom zetten wij jou en je cogroep graag in het zonnetje!

Wat kun je verwachten tijdens een TalentCare Tour?

Een beleving van lekker eten en drinken, even uit de sleur van de coschappen of afstuderen. Stilstaan bij jezelf en voor jezelf zorgen door na te denken over waar je mee bezig bent en waarom je zorgverlener bent geworden. De avond staat in het teken van ontspanning, maar ook van het delen van ervaringen over de zorg en goede gesprekken over de toekomst van zorg. 

Wij willen weten hoe het gesteld is met jullie zindicator tijdens je coschappen! Ga jij met zin naar je coschap? Ervaar jij zingeving en heb jij het gevoel dat je zinvol werk uitvoert tijdens je coschappen? Deze data gebruiken wij om ons eigen ontwikkelprogramma te verbeteren én delen wij met onderwijs- en zorginstellingen om samen de zin in de zorg te brengen!

Hoe werkt het?

+ Schrijf jouw cogroep in via onderstaande link.

+ Regel een locatie, tafels en stoelen.

+ Wij regelen de rest!

Renske Ribberink
Ambassadeur Artsen

Meer weten?
Neem direct contact met mij op!

Wil jij weten wat wij voor jouw cogroep kunnen regelen? Ik geef je graag meer informatie over de TalentCare Tour!