TalentCare is Great Place To Work Certified!

Bussum,  3 november  2020

Great Place To Work Nederland heeft dit jaar onderzoek gedaan naar de mate van vertrouwen, trots en plezier binnen onze organisatie. Op basis van de resultaten van het medewerkersonderzoek hebben wij ruim voldaan aan de criteria voor goed werkgeverschap. Alleen organisaties die de vereiste score behalen mogen direct de titel Great Place To Work Certified dragen. Met trots mogen wij nu met iedereen delen dat TalentCare officieel een Great Place To Work is!

gptw certified OKTOBER 20 21 NL

Goed werkgeverschap

TalentCare heeft de ambitie om de beste werkgever in de zorg te zijn. Daar doen we elke dag onze uiterste best voor door onze collega’s met persoonlijke aandacht te benaderen en onszelf te blijven ontwikkelen als zorgorganisatie. Goed werkgeverschap vormt wat ons betreft de basis voor de positieve impact die wij in de zorg willen maken. Met deze certificering hopen wij dan ook andere (zorg)organisaties te inspireren om óók een Great Place To Work te worden. Want alleen samen kunnen we de zorg beter maken.

Over ons

TalentCare ontwikkelt de nieuwe generatie zorgverleners. Wij behandelen en verplegen patiënten in eerste- en tweedelijnszorginstellingen door heel Nederland. Dat doen we vanuit de overtuiging dat iedereen de best mogelijke zorg met persoonlijke aandacht verdient. En dat start bij onze zorgverleners: want om voor anderen te kunnen zorgen moet je eerst goed voor jezelf zorgen.

“TalentCare staat voor de best mogelijke zorg met persoonlijke aandacht. Om daar te komen is verandering van het systeem nodig. Naast het verlenen van zorg, dragen wij daarom middels verbeterinitiatieven ook concreet bij aan de verbetering van iedere zorginstelling. Zo is iedere zorgverlener bij ons ook écht een zorgverbeteraar!”

Stefan Ottenbros, Oprichter + Directeur TalentCare

Onze artsen en verpleegkundigen volgen ontwikkelprogramma’s: een combinatie van relevante werkervaring en persoonlijke ontwikkeling. Vanuit onze eigen WeCareAcademy faciliteren we een programma waar zowel training op het gebied van persoonlijke vaardigheden als vakinhoudelijk onderwijs onderdeel van zijn. Hiermee werken onze zorgverleners aan een solide basis en komen ze sterker in hun schoenen te staan. Daarnaast maken onze zorgverleners in de praktijk écht het verschil door een verbeterinitiatief uit te voeren bij de zorginstelling waar zij werken. Dit wordt in samenspraak met de zorginstelling en onder begeleiding van TalentCare uitgevoerd en geïmplementeerd. Zo laten we ook echt iets achter op de werkplek en maken we de zorg steeds een beetje beter.

Over Great Place to Work

Al 35 jaar helpt Great Place To Work organisaties met het vergroten van vertrouwen op werkvloer: het meest fundamentele element van een succesvolle organisatie. Het onderzoek van Great Place To Work geeft inzicht in de beleving van medewerkers, de manier van samenwerken en het leiderschap binnen een organisatie. Great Place To Work geeft op basis hiervan verbeterpunten voor een sterke organisatiecultuur en begeleidt in de opvolging hiervan. De internationale organisatie werkt met bedrijven, non-profitorganisaties en overheidsinstanties in 60 landen op alle continenten.

Via erkenning van goed werkgeverschap streeft Great Place To Work Nederland ernaar om organisaties te stimuleren hun mensen op de eerste plek te zetten en daarmee om nog meer mensen de kans te geven om te kunnen werken bij een geweldige werkgever.

“Wij proberen iedere dag de beste werkgever in de zorg te zijn voor onze zorgverleners, want als je de hele dag goed voor mensen aan het zorgen bent, wie zorgt er dan goed voor jou? Bij ons staat échte persoonlijke aandacht voor al onze zorgverleners bovenaan. Met veel zorg en aandacht gaan we voor het maximale werkgeluk van alle collega’s.”

Evi van Zanten, Happiness Manager TalentCare
Evi van Zanten
Happiness Manager

Meer weten?
Neem direct contact met mij op!

Heeft u vragen overTalentCare en/of onze Great Place To Work certificering? Neem gerust contact met mij op.