Persoonlijke care

Wij bieden een ontwikkelprogramma waarin jouw individuele werkwensen, ambities en doelen centraal staan. De nadruk ligt op Persoonlijk Leiderschap, want zorgverleners zorgen vooral voor anderen en vergeten daarbij vaak zichzelf.

Banner Persoonlijke Care website
PC 1

Persoonlijk Leiderschap

Persoonlijk leiderschap gaat over autonomie; je eigen verantwoordelijkheid pakken om het leven en je carrièrre naar eigen inzicht en behoeften in te vullen. Het gaat ook over bewust zijn van je eigen talenten en valkuilen en controle krijgen over je gedachten en emoties.

3-fasen onderwijs

Elke maand, op de 4e woensdag, staat de avond in het teken van persoonlijke ontwikkeling. Het programma is opgebouwd in 3 fasen, elke fase bestaat uit een aantal modules:
TAL Retreat 2019 0
PC 2

ACT-meting

De ACT-meting is een online meetinstrument, waarmee je binnen vijftien minuten inzicht krijgt in je bewuste en onbewuste gedrag. Ook je valkuilen en competenties worden weergegeven. Je leert enorm veel van hoe je in elkaar steekt, waar je van nature goed in bent en wat je veel energie kost. Dit is een krachtig instrument dat wij, zowel op individueel- als teamniveau, inzetten. Deze ACT meting is ook beschikbaar voor zorgverleners die niet bij de TalentCare werkzaam zijn.

Coaches

Loop je ergens tegenaan en heb je een klankbord nodig? De coaches van de TalentCare Academy zijn er om jou bij te staan op het gebied van persoonlijke- en professionele ontwikkeling. Onderwerpen kunnen bijvoorbeeld loopbaan, ambitie en zingeving zijn. Maar ook onzekerheid, keuzestress, problemen van vroeger of faalangst. Onze coaches zijn ICF geaccrediteerd en hebben ruime ervaring.

PC 3
Illustraties website 13

Persoonlijk Leiderschap Weekend

Jaarlijks vindt het Persoonlijk Leiderschapsweekend plaats. Dit is hét weekend waarin je je persoonlijke ontwikkeling een grote versnelling kunt geven. We geven training aan de hand van ons gedragskompas, zoeken op waar belemmeringen zitten, definiëren samen met jou een doel in de toekomst en werken aan een sterke mindset.
Eline 1
Eline van Loon
Huisarts in opleiding

“Ik ben heel blij met de kans om op verschillende plekken te werken en te ontdekken welk vakgebied het meest bij mij past. De begeleiding en de leerzame onderwijsavonden van TalentCare hebben me gesterkt in mijn keuze voor de huisartsenopleiding. Wat ook belangrijk is: je doet het samen met andere jonge dokters die in hetzelfde vaarwater zitten. Bovendien zijn de borrels super gezellig!”

Illustraties website 15

Ja dit wil ik ook

Ben je enthousiast en wil je je inschrijven als zorgverlener of als zorginstelling? 

Emma rond 190
Emma Heesbeen
Manager Zorgverleners

Meer weten?
Neem direct contact met mij op!

Ik vertel je graag meer over hoe wij jou in jouw persoonlijke ontwikkeling kunnen ondersteunen.