Samen brengen wij de zin in de zorg met

Consultants

Voor consultants die zich willen inzetten voor een optimale werkomgeving in de zorg.

Banner zorgmanagers website

Consultancy + Ontwikkelen

Je draait al een tijdje mee in de zorg, ziet veel verbeterpunten en ook hoe lastig het is om daar in je eentje iets aan te doen. Maar je kan de organisatie wel zó adviseren en trainen dat er samen gewerkt wordt aan zorgverbetering en zin in de zorg.

 

Sla jij de brug tussen zorgverleners en bestuurders? Als consultant adviseer jij zorgorganisaties over onze missie: Zin in de Zorg *** Zorgorganisaties in NL de norm maken! Dit gaat over thema’s als instroom, behoud van zorgprofessionals, ziekteverzuim en persoonlijke ontwikkeling. Dit doe jij aan de hand van data die wij verzamelen bij onze eigen zorgprofessionals en binnen verschillende zorgorganisaties in Nederland.

 

Je krijgt support van een ervaren consultant. En net als iedereen bij ons, ga je aan de slag met je persoonlijke ontwikkeling via onze Academy.

Zorgmanager 3
Illustraties website 1

TalentCare Academy

Ons Care4Life ontwikkelprogramma biedt jou alles dat je nodig hebt om je te ontplooien op professioneel en persoonlijk vlak: onderwijs, intervisie, coaching en trainingen. Daarnaast bouw je je netwerk op en leer je van collega’s tijdens onze borrels, etentjes, wintersport en het persoonlijk leiderschapsweekend.

Als jij ervoor zorgt dat anderen zin in hun werk hebben, zorgen wij voor jou! Welkom bij onze care community!

Zorgmanager 2

Alle pluspunten op een rij

Illustraties website 12

Do you CARE?

Doe de test en binnen 3 minuten weet je wat Care4Life voor jou betekent. 

Vacatures

Werken bij TalentCare is werken aan je ontwikkeling via ons Care4Life ontwikkelprogramma.

Op dit moment zijn er geen openstaande vacatures.

Veelgestelde vragen

Het Care4Life ontwikkelprogramma helpt jou op vier verschillende vlakken te ontwikkelen: op professioneel, persoonlijk, sociaal en vitaal vlak. Dit door o.a. (vakinhoudelijk) onderwijs, ontwikkelgesprekken met je manager en het bijwonen van een wekelijkse meditatiesessie. Jij geeft zelf aan op welk vlak jouw ontwikkelbehoefte ligt en past hier jouw eigen ontwikkeltraject op aan. Door het Care4Life programma groei jij niet alleen als mens, maar ook als manager. Meer informatie over het Care4Life programma vind je hier.

Vanuit TalentCare ontvang jij alle ruimte om je te ontwikkelen. Jij mag al het onderwijs dat wij via onze Academy aanbieden, volgen. Daarbij word je gekoppeld aan een ervaren consultant die jou in jouw werk begeleidt en ondersteunt. Zij snappen waar jij als consultant tegenaan kunt lopen tijdens jouw opdrachten.

Wij werken samen met verschillende zorginstellingen in heel Nederland. Denk hierbij onder andere aan de ouderenzorg, psychiatrie, bedrijfsgeneeskunde, jeugdgezondheidszorg, geestelijk gehandicaptenzorg.

Als consultant bij TalentCare adviseer en train je verschillende zorgorganisaties. Hoe lang een adviesopdracht duurt hangt af van de vraag van deze organisatie. Soms lopen er ook meerdere trajecten door elkaar.

Deze beantwoorden wij natuurlijk wel graag! Stuur je vraag naar werkenbij@talentcare.nl of neem contact op met Michelle Verwijs (0624268022).

Renske rond 190 1
Renske Ribberink
Ambassadeur Artsen

Meer weten?
Neem direct contact met mij op!

Ik ben benieuwd naar jouw wensen evertel je graag meer over werken bij TalentCare.