TalentCare ontzorgt zorginstellingen

Zorgverleners van TalentCare verlenen de best mogelijke zorg bij zorgorganisaties in de eerste- en tweedelijns zorg. Organisaties, die net als wij de zin in de zorg willen brengen.

Banner TC ontzorgt website
TC ontzorgt 2 1

Bevlogen vakmensen

Goede zorg begint wat ons betreft bij goede en gelukkige zorgverleners. Bevlogen artsen en verpleegkundigen die snappen dat betere zorg begint bij henzelf. Omdat motivatie, zingeving en werkplezier de basis vormen voor succes én duurzame inzetbaarheid. Daarom bieden wij onze zorgverleners via onze TalentCare Academy een persoonlijk leiderschap traject vol coaching, trainingen en vakverdieping. Zo ontwikkelen wij een nieuwe generatie zorgverleners en dragen we bij aan de best mogelijke zorg bij u op de werkvloer.

Voor en door zorgverleners

Het TalentCare team komt zelf uit de zorg. Daarom begrijpen we als geen ander waar je als zorgorganisatie tegenaan loopt en wat er nodig is. Wij begeleiden en ondersteunen onze zorgprofessionals, zodat zij altijd voorbereid zijn op de gestelde zorgvraag. Hoe we dat doen? Op de werkplek zorgen wij voor individuele begeleiding en via onze eigen TalentCare Academy bieden we vakverdieping en persoonlijke ontwikkeling aan. Met vier betaalde onderwijsdagen per jaar, investeren wij nog meer in de ontwikkeling van onze zorgprofessionals.

TC ontzorgt 1 1
foto ipv illustratie website

TalentCare Academy

Al onze zorgverleners volgen op de TalentCare Academy het Care4Life ontwikkelprogramma. Zo maken we ze sterker voor een duurzame, plezierige en gezonde carrière in de zorg.

Benieuwd naar onze werkwijze? Wij hebben het hieronder op een rijtje gezet.

Hoe werkt het?

  1. Telefonisch contact
  2. Wij maken kennis op locatie en inventariseren de zorgvraag
  3. We gaan een samenwerkingsovereenkomst aan
  4. Eigen TalentCare Academy: extra training, onderwijs en begeleiding
  5. Start zorgverlener(s) op de werkplek.

TalentCare ontzorgt de zorg

Illustraties website academy

Wanna date?

Bij TalentCare zijn zorgverleners onze graadmeters. Hun informatie en ervaring is van onschatbare waarde. We willen precies weten hoe het zit. En vooral, waar zitten de blinde vlekken die gezien moeten worden? Onze zorgverleners zijn onze grootste inspiratie.

Michelle rond
Michelle Verwijs
Zorgcoördinator

Meer weten?
Neem direct contact met mij op!

Ik vertel je graag meer over wat onze zorgverleners zorgorganisaties kunnen bieden! Ik ben te bereiken via 0624268022 of michelle@talentcare.nl