TalentCare ontwikkelt zorginstellingen

Consultants van TalentCare brengen een transitie in de eerste- en tweedelijnszorg. Organisaties, die net als wij de zin in de zorg willen brengen. Met als doel een zinvolle zorg, waarbij zorgverleners met passie hun vak kunnen en blijven uitoefenen.

Banner zorgmanagement website 1
Zorgmanagement

Bevlogen consultants

Al jaren begeleiden wij onze zorgverleners om dagelijks zinvolle en zingevende zorg te verlenen, zodat zij met zin naar hun werk gaan. We zijn door onze zorgverleners dan ook tot Best Workplace verkozen.

 

Wij willen onze kennis en ervaring graag op een andere manier inzetten en delen met zorginstellingen in heel Nederland. Dit doen wij door bevlogen consultants binnen zorginstellingen in te zetten. Hiermee helpen wij zorginstellingen enerzijds met de formatie en anderzijds met het verhogen van zingeving en motivatie bij hun zorgverleners, het verlengen van de verblijftijd en het reduceren van ziekteverzuim. Zodat zorgorganisaties minder afhankelijk worden van detacheerders.

Datagedreven

De zorgverlener staat bij TalentCare altijd centraal. Die is altijd ons vertrekpunt. We willen hem weer- en wendbaar maken en vragen hem om te signaleren wat er nog niet goed gaat in de omgeving. Met deze data kunnen wij gerichte adviezen geven om de omgeving te verbeteren. De fysieke omgeving, de cultuur en een duurzame omgeving.

 

Door de inzet van consultants binnen zorgorganisaties kunnen wij de data die wij vergaren via onze zorgverleners gebruiken om de meest optimale werkomgeving in de zorg vorm te geven.

TalentCare Illustratie RGB werkplek wit
foto ipv illustratie website

TalentCare Academy

Al onze consultants volgen op de TalentCare Academy het Care4Life ontwikkelprogramma. Zo maken we ze sterker voor een duurzame, plezierige en gezonde carrière in de zorg.

Benieuwd naar onze werkwijze? Wij hebben het hieronder op een rijtje gezet.

Hoe werkt het?

  1. Telefonisch contact;
  2. Wij maken kennis op locatie en inventariseren de behoefte;
  3. We gaan een samenwerkingsovereenkomst aan;
  4. Aanvang opdracht en start consultant(s): van Zindicator scan naar verbeterplan.
TalentCare Illustratie RGB Route Wit
Illustraties website academy

Wanna date?

Bij TalentCare zijn zorgverleners onze graadmeters. Hun informatie en ervaring is van onschatbare waarde. We willen precies weten hoe het zit. En vooral, waar zitten de blinde vlekken die gezien moeten worden? Onze zorgverleners zijn onze grootste inspiratie.

Femke rond 2
Femke van Leeuwen
Accountmanager

Meer weten?
Neem direct contact met mij op!

Ik vertel je graag meer over wat onze zorgmanagers voor zorgorganisaties kunnen betekenen!