Veelgestelde vragen

Wij zijn een zorgorganisatie met een missie! Wij willen namelijk de zin in de zorg te brengen. Je komt bij ons in dienst en gaat aan de slag voor verschillende zorginstellingen. We onderzoeken samen waar jouw interesses het beste tot zijn recht komen.

 

Wij zijn ervan overtuigd dat werken vanuit je talent essentieel is om werkgeluk, zingeving en zinvol werk te kunnen doen. Ons Care4Life programma vormt dé essentiële begeleiding voor zorgprofessionals. Door middel van persoonlijke, professionele, sociale en vitale ontwikkeling dragen wij bij aan werken in de zorg wat weer zin geeft! Meer informatie over het Care4Life programma vind je hier.

Vanuit TalentCare ontvang jij alle ruimte om je te ontwikkelen. Je werkt op verschillende werkplekken tijdens jouw persoonlijke ontwikkeltraject. Daarbij word je gekoppeld aan een ervaren Manager Zorgverleners die jou hierbij begeleidt en ondersteunt. Zij snappen waar jij als zorgverlener tegenaan kunt lopen tijdens jouw verantwoordelijke baan.

Wij werken samen met zorginstellingen door heel Nederland in de eerstelijnszorg op het gebied van apotheken, huisartsgeneeskunde, ouderenzorg, gehandicaptenzorg, jeugdgezondheidszorg, verslavingszorg en psychiatrie. Dit zijn allemaal organisaties, die net als wij de zin in de zorg willen brengen. Op onze website zie je een aantal voorbeelden van opdrachtgevers waarmee we veel samenwerken.

Deze beantwoorden wij natuurlijk wel graag! Stuur je vraag naar info@talentcare.nl of neem contact met ons op (085 – 130 45 45).