Een bijzonder jaar

2021

Een bijzonder jaar 2021.

Kijk hieronder nog een keer terug hoe wij 2021 in (corona)stijl afsloten met een heuse Kerst Drive-in voor alle collega’s.

Strak ingedeeld in tijdslots en gekleed op de kou kwamen onze artsen en verpleegkundigen vanuit het hele land langs in Bussum om hun kerstpakket op te halen, en daarnaast een klein hapje en een drankje te nuttigen. De warme chocomel met slagroom vloeide rijkelijk!

Het was erg fijn om elkaar weer even te kunnen zien al was het door de huidige coronamaatregelen enigszins geïmproviseerd. Volgend jaar hopen we het jaar weer af te kunnen sluiten met alle collega’s samen!

Namens de WeCareGroup: TalentCare en StudentCare wensen wij iedereen een ontzettend mooi jaar toe met veel warmte en liefde❤️

In 2022 werken wij weer met veel energie aan nóg betere zorg met persoonlijke aandacht, goed werkgeverschap en veel persoonlijke groei en ontwikkeling!

Michelle Verwijs
Zorgcoördinator

Meer weten?
Neem direct contact met mij op!

Wat zijn jouw goede voornemens voor 2021? Werken aan je persoonlijke ontwikkeling, of in opleiding komen bij het specialisme van jouw keuze? Laat het me weten. Ik ga graag met je in gesprek!