Inspiratiesessie: Artsen voor Verstandelijk Gehandicapten

9 december | In gesprek met Margot van Remmerden

Hoe zit het met jouw dagelijks aanbevolen dosis medische inspiratie?
Kun je wel een extra shotje arbeidsvitamine gebruiken? Wij ook!

Op 9 december (19.30 – 20.30) organiseren we de derde Inspiratiesessie. Dan staat de wereld van de Arts voor Verstandelijk Gehandicapten (AVG) centraal. Het specialisme dat zich bezighoudt met unieke patiënten, die allemaal in meer of mindere mate een beperking hebben.

Stefan Ottenbros, directeur en oprichter van TalentCare, gaat tijdens de inspiratiesessie in gesprek met Margot van Remmerden. Zij is AVG bij de Hartekamp Groep, een organisatie die mensen met een beperking ondersteunt en helpt zich te ontwikkelen.

Margot van Remmerden over haar keuze voor AVG:

“Tijdens mijn opleiding had ik nog nooit van het specialisme AVG (Arts voor Verstandelijk Gehandicapten) gehoord. Ik ben er met toeval mee in aanraking gekomen. En wat ben ik daar blij mee! Ik werk met unieke patiënten, voor wie ik echt van betekenis kan zijn. Geen dag of consult is hetzelfde. Ik kan mijn creativiteit kwijt in dit vak.”

Wil jij graag meer weten over dit bijzondere vakgebied? Meld je dan snel aan en nodig vooral ook collega’s en/of mede-studenten uit! Ook kun je vooraf vragen insturen zodat ze tijdens de sessie worden behandeld.

Over de Inspiratiesessies:

TalentCare organiseert deze zomer drie online events. Inspiratiesessies waarbij je live kunt luisteren naar, en vragen kunt stellen aan medisch specialisten die werkzaam zijn in de vakgebieden: ouderengeneeskunde, psychiatrie en verslavingszorg.

Stefan Ottenbros
Directeur & Oprichte

Meer weten?
Neem direct contact met mij op!

Tijdens de inspiratiesessies ga ik in gesprek met specialisten en basisartsen die werkzaam zijn in vakgebieden binnen de eerstelijnszorg. Hoe zijn ze ooit tot de keuze gekomen om zich binnen dit vakgebied te specialiseren? En wat maakt hun vakgebied nou zo bijzonder? Dat en meer bespreek ik op 11 oktober. Ben jij erbij?