Inspiratiesessie: Zin in de Zorg

In de huidige zorgwereld wordt de druk op zorgverleners steeds groter. Het ziekteverzuim neemt toe en het aantal zorgverleners dat besluit te stoppen groeit. Maar hoe behoud je, te midden van deze drukte, zin in je werk als zorgverlener?

Onze Happiness Manager Evi en Manager Zorgverleners Emma, gaan op 21 juni met elkaar en een TalentCare zorgverlener in gesprek over werkgeluk in de zorg. Wat kun je hier als werkgever in betekenen, maar nog belangrijker: hoe kun je jouw werkgeluk als zorgverlener zelf vergroten? Een interactieve sessie, waarin ervaringen en praktische tips & tricks worden gedeeld die je de volgende dag zelf kunt inzetten. Niet alleen interessant voor zorgverleners, maar ook voor (HR) managers in de zorg.

Sta deze avond stil bij waarom je zorgverlener bent geworden en hoe je omgaat met jouw verwachtingen versus de realiteit. We duiken in het begrip van werkgeluk: Wat houdt werkgeluk voor jou in? Waardoor ga jij met zin naar je werk? Leer wat zorgverleners én werkgevers kunnen doen om het werkgeluk van zorgverleners te vergroten.

Praktische informatie

+ Wanneer: Woensdag 21 juni

+ Tijdstip: 19:30 uur – 20:30 uur

+ Waar: Digitaal

+ Kosten: Gratis

Zien we jou op woensdag 21 juni? Schrijf je in via deze link.

Evi van Zanten
Happiness Manager

Meer weten?
Neem direct contact met mij op!

Wil jij hierbij zijn? Dat snappen we! Meld je nu gratis aan en hopelijk zien we jou op 21 juni digitaal!