Inspiratiesessie met de Klimaatdokter: Zorgen voor later

Als zorgprofessional zie je dat de zorg een vervuilende sector is. Dit leidt tot veel klimaat- en gezondheidsproblemen. De urgentie om hier iets aan te doen is groter dan ooit. Maar verduurzamen blijft een lastig onderwerp in de zorg. Wat kun jij als individu nu doen om het verschil te maken misschien wel een beweging op gang te brengen? Meer dan je denkt! Zodat je niet alleen zorgt voor voor de wereld nu, maar ook later!

Tijdens deze inspiratiesessie besteden we aandacht aan duurzaamheid in de gezondheidszorg. TalentCare oprichter en Chief Zin in de Zorg Officer Stefan Ottenbros gaat op maandag 27 november in gesprek met Klimaatdokter Anne Roosendaal. Hoe weet zij tijdens haar drukke baan in de zorg ook duurzaam bezig te zijn? En wat doet ze dan precies? Je kunt als zorgprofessional namelijk zeker het verschil maken! Anne deelt graag haar ervaringen en praktische handvatten met iedereen. 

Klimaatdokter

We kunnen niet meer om de klimaatcrisis heen. Op deze avond leer je waarom de zorg een milieuvervuiler is én hoe jij positieve impact kan maken. Je krijgt de handvatten om groener te zorgen en je collega’s op de werkvloer duurzaam te inspireren.

Zo zorg jij niet alleen nu voor je patiënten, maar zorg je ook voor de wereld later!

Praktische informatie

+ Wanneer: Maandag 27 november

+ Tijdstip: 19:30 uur – 20:30 uur

+ Waar: Digitaal

+ Kosten: Gratis

Zien we jou op maandag 27 november? Schrijf je in via deze link.

Stefan Ottenbros
Chief Zin in de Zorg Officer

Meer weten?
Neem direct contact met mij op!

Wil jij hierbij zijn? Dat snappen we! Meld je nu gratis aan en hopelijk zien we jou op 27 november digitaal!