Op zaterdag 10 juni organiseert TalentCare de Persoonlijk Leiderschap Dag voor artsen en verpleegkundigen (in spé). Deze dag staat volledig in het teken van veerkracht en persoonlijke groei, en biedt een unieke kans om aan jezelf te werken en jezelf te ontwikkelen als zorgprofessional. En hier kun jij bij zijn!

Workshop Veerkracht15.00 uur
De middag begint met een koptelefoonsessie over veerkracht, waarbij je wordt meegenomen in het veerkrachtmodel en de vijf belangrijke thema’s die hierbij horen. Hoe goed ben jij in het omgaan met emoties? Laat je je dag bepalen door de emoties die je voelt, of heb je hier grip op? Kan jij goed schakelen in nieuwe situaties? Hoe staat het met jouw beweging, slaap, ontspanning en voeding? Als zorgverlener (in spé) sta jij eigenlijk de hele dag voor anderen klaar, maar hoe goed zorg jij ook echt voor jezelf? Je leert waar jij energie van krijgt in je werk en je wat het effect is van jouw sociale omgeving.

Cocktailuurtje – 16.30 uur
Tussen de workshops door is het tijd voor cocktails samen met de artsen en verpleegkundigen van TalentCare, een mooie gelegenheid om onder het genot van een drankje ervaringen uit te wisselen en de TalentCare cultuur op te snuiven.

Workshop Zet de patiënt op twee 18.00 uur
Na de cocktails staat er nog een inspirerende workshop op het programma. Als zorgverlener (in spé) heb je dagelijks te kampen met heel veel uitdagingen. Het systeem is niet altijd te veranderen, maar wel de manier waarop jij ernaar kijkt en je beweegt. Hoe werkt die energie eigenlijk? Welke invloed heeft dit systeem op jouw energie en hoe kan je hiermee omgaan? Vanuit een veilige omgeving, duiken wij samen de diepte in met heel veel energie en positiviteit. De dag erna kan je de praktische inzichten direct toepassen.

Diner – 19.00 uur
We sluiten de middag af met een gezellig diner, waarbij je nog even kunt napraten met alle deelnemers en sprekers van de dag.

Kortom, deze Persoonlijk Leiderschap Dag belooft een unieke en waardevolle ervaring te worden, waarbij je jezelf kunt ontwikkelen en inspiratie kunt opdoen voor de toekomst. De plekken zijn beperkt, dus wacht niet te lang en meld je aan voor deze inspirerende dag op 10 juni 2023!

Praktische info:
+ Wanneer: Zaterdag 10 juni
+ Hoe laat: Inloop vanaf 14.30 uur. Het diner is rond 20.30 uur afgelopen
+ Waar: Hotel de Ruwenberg in Sint-Michielsgestel. Er is voldoende parkeerplek en de locatie is met het openbaar vervoer goed bereikbaar.
+ Kosten: Gratis, maar niet vrijblijvend!

Inschrijven
Wil jij hierbij zijn? Schrijf je dan in via deze link. Hopelijk zien we je op zaterdag 10 juni in Sint-Michielsgestel!