Professionele Care

De praktijk is leerzaam, maar onder druk van grote verantwoordelijkheden, weinig tijd en grote doelgerichtheid, is er weinig ruimte voor reflectie, oefening en evaluatie. Wij bieden Professionele Care met vakinhoudelijke ondersteuning en loopbaanbegeleiding, want in de zorg ben je nooit uitgeleerd.

Banner professionele care
Prof care 2

Vakinhoudelijk onderwijs

Vakverdieping, trainingen en specialistische vaardigheden die te maken hebben met het vakgebied waarin je werkzaam bent. Altijd onder begeleiding van een specialist of ervaringsdeskundige uit het betreffende vakgebied. Wij bieden op dit moment vakinhoudelijk onderwijs aan voor ANIOS en Verpleegkundigen in verschillende vakgebieden.

Helpenden+ en Verzorgenden opleiding voor studenten

Met onze medisch studenten voegen wij arbeidskrachten toe aan de arbeidsmarkt op die vlakken waar er grote tekorten zijn. Wij leiden studenten geneeskunde en verpleegkunde op tot gecertificeerde helpende en verzorgende.

Supervisie

Voor alle ANIOS van TalentCare wordt supervisie geboden door medisch specialisten uit het vakgebied waar je werkzaam bent. Supervisie op momenten dat je het gevoel hebt dat je even inhoudelijke kennis te kort komt, wilt sparren of simpelweg een verlengde armconstructie nodig hebt.

Werken bij 2 1
ZO in hun kracht 4

Mentor

Onze mentoren staan klaar voor al onze professionals. Mentoren zijn vanuit hun specialisme verbonden aan onze Academy. Je kan met hen o.a. sparren over jouw motivaties en doelen in je carrière. Iedere professional mag op eigen initiatief een kennismaking met één van de mentoren inplannen. De gesprekken zijn uiteraard vertrouwelijk.

Intervisie

Onder leiding van een intervisor kijk je samen met collega’s, werkzaam in hetzelfde vakgebied, naar vraagstuk die iemand inbrengt vanuit de praktijk. Het zijn vaak vraagstukken rondom werkstijl en daarop van invloed zijnde persoonlijke en professionele opvattingen. Leren van en met elkaar.

De intervisor komt zelf uit het vakgebied, kan daardoor goed meekijken naar de casuïstiek. 

Gele muur
Nina Aalbers
Nina Aalbers
ANIOS

“Werken bij TalentCare betekent werken bij een werkgever die haar mooie beloftes waar maakt. Het gaat over verdieping naar wie je echt bent en groeien naar de meest oprechte en authentieke versie van jezelf als mens en als zorgverlener. Het is geïnspireerd worden tijdens onderwijs door ervaren sprekers die je helpen om je staande te houden bij de uitdagingen van onze zorg. TalentCare is elkaar vinden in herkenning, in humor en in ontroering. Het is behalve je werk, ook een soort thuiskomen wanneer jij daar behoefte aan hebt.”

Illustraties website 15

Ja dit wil ik ook!

Ben je enthousiast en wil je je inschrijven als zorgverlener of als zorginstelling? 

Emma rond 190
Emma Heesbeen
Manager Zorgverleners

Meer weten?
Neem direct contact met mij op!

Ik vertel je graag meer over hoe wij jou in jouw professionele ontwikkeling kunnen ondersteunen.