Sociale care

Samen sta je sterker, kom je verder en heb je meer plezier! Teamspirit staat bij ons altijd in dienst van resultaat. Sociale Care betekent dat we elkaar helpen, inspireren, motiveren en uitdagen. Wij zijn voor elkaar krijgers! Samen hebben we een missie: De zin in de zorg brengen. Daarnaast organiseren we natuurlijk ook graag gezellige feestjes en activiteiten.

Banner Sociale Care website
Gezellig

Teamspirit & Support

Je doet het zelf, maar je doet het niet alleen! Bij de TalentCare Academy krijg je de aandacht, uitdaging en support die je nodig hebt om het beste uit jezelf te halen. Je bent onderdeel van onze care-community. Betrokken, behulpzaam en bevlogen staan we je bij en moedigen we je aan.

 

Wij zijn de Nieuwe Generatie Zorgverleners.
We zijn een team en doen het samen. We dagen je uit te onderzoeken hoe jij met jouw talenten van toegevoegde waarde kunt zijn voor het team en de organisatie waar je werkt. Zo brengen we samen duurzame verandering teweeg. Jouw persoonlijke ontwikkeling maakt deel uit van onze gezamenlijke vooruitgangsdrang.

Buddy

Bij de start van jouw ontwikkeltraject krijg je een buddy, die ook bij de TalentCare werkzaam is. Een buddy is een collega zorgverlener met wie je laagdrempelig kan sparren over je werk. Ook kun je met hen je ervaringen delen over ingrijpende medische gebeurtenissen of medisch inhoudelijke zaken bespreken. Daarnaast kunnen ze helpen bij organisatorische en praktische vragen, voorbereidingen voor een eerste dienst, timemanagement, loopbaanvragen etc.

Sociale Care 2
Margot Sociale Care
Margot de Graaf
ANIOS

“Je hebt door de terugkomdagen en -avonden heel veel contact met de andere zorgverleners bij TalentCare. Dat zijn altijd inspirerende bijeenkomsten waarbij je veel kunt leren, maar waar ook altijd veel ruimte is voor het maken van plezier met elkaar. Gewoon heel erg leuk en waardevol!”

Illustraties website 15

Ja, dit wil ik ook!

Ben je enthousiast en wil je je inschrijven als zorgverlener of als zorginstelling? 

Emma rond 190
Emma Heesbeen
Manager Zorgverleners

Meer weten?
Neem direct contact met mij op!

Ik vertel je graag meer over hoe wij jou in jouw sociale ontwikkeling kunnen ondersteunen.