Terugkijken inspiratiesessie met de Klimaatdokter: Zorgen voor later!

Onlangs ging TalentCare oprichter en Chief Zin in de Zorg Officer Stefan Ottenbros in gesprek met Klimaatdokter Anne Roosendaal. Hoe weet Anne tijdens haar drukke baan in de zorg ook duurzaam bezig te zijn? En wat doet ze dan precies? Je kunt als zorgprofessional namelijk zeker het verschil maken! Anne deelt graag haar ervaringen en praktische handvatten met iedereen. 

Duurzaamheid in de zorg

Als zorgprofessional zie je dat de zorg een vervuilende sector is. Dit leidt tot veel klimaat- en gezondheidsproblemen. De urgentie om hier iets aan te doen is groter dan ooit. Maar verduurzamen blijft een lastig onderwerp in de zorg. Wat kun jij als individu nu doen om het verschil te maken misschien wel een beweging op gang te brengen? Meer dan je denkt! Zodat je niet alleen zorgt voor voor de wereld nu, maar ook later!

Kijk de uitzending nu terug!

Over de Inspiratiesessies

TalentCare organiseert online events. Inspiratiesessies waarbij je live kunt luisteren naar, en vragen kunt stellen aan medisch specialisten, basisartsen, verpleegkundigen en assistenten rondom verschillende onderwerpen zoals de psychiatrie, ouderenzorg of Werkgeluk in de zorg.

Stefan Ottenbros
Chief Zin in de Zorg Officer

Meer weten?
Neem direct contact met mij op!

Wil jij meer weten over duurzaamheid in de zorg, wat jij als zorgprofessional kunt doen en welk onderwijs TalentCare rond dit onderwerp aanbiedt? Ik kom graag met je in contact.