Terugkijken inspiratiesessie Maak werk van verzuim in de zorg

Onlangs ging Chief Zin in de Zorg Officer Stefan Ottenbros in gesprek met arbeids- en organisatiepsycholoog Sara Bloemers van Van Campen Consulting. Zij gingen met elkaar in gesprek over verzuim in de zorg. Wat kan je als leidinggevende of HR medewerker doen aan preventie van verzuim? En als een zorgverlener zich ziek heeft gemeld, hoe voorkom je dan zoveel mogelijk een langdurig traject?

Amplitie, preventie en curatie

Hoe kan talentontwikkeling bijdragen aan het verminderen van verzuim? Hoe kun je verzuim voorkomen? En als iemand dan toch ziek wordt, hoe kun je adequaat handelen? Zodat je er samen voor zorgt dat iemand goed, gezond en volledig herstelt in het werk. Verzuim vanuit verschillende perspectieven bekeken. Een interessant gesprek tussen een arbeidspsycholoog en een ondernemer!

Kijk de uitzending nu terug!

Over de Inspiratiesessies

TalentCare organiseert een aantal keer per jaar online events. Inspiratiesessies waarbij je live kunt luisteren naar, en vragen kunt stellen aan medisch specialisten, basisartsen en experts rondom verschillende onderwerpen zoals de psychiatrie, ouderenzorg of vooroordelen over werken als ANIOS buiten het ziekenhuis.

Stefan Ottenbros
Chief Zin in de Zorg Officer

Meer weten?
Neem direct contact met mij op!

Heb jij naar aanleiding van deze inspiratiesessie vragen over verzuim in de zorg? Ik kom graag met je in contact!